2777
2789
نیت کن خوش قلب جان

نیت کردم عزیزم

خوش قلبی به هیچ دردیم نخورد تصمیم دارم دیگه بد باشم🙂

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیت کردم عزیزمخوش قلبی به هیچ دردیم نخورد تصمیم دارم دیگه بد باشم🙂

خیلی به خودت سخت گرفتی فرزانه جانم 

خدا برات همه چیو خیلی قشنگ چیده ولی نمیدونم چرا تردید داری چرا دست دست میکنی انگار اسیر بند تردید و دودلی هستی

بزن به دل ترسهات و انجامش بده زندگیت متحول میشه ب امید خدا 

خیلی به خودت سخت گرفتی فرزانه جانم خدا برات همه چیو خیلی قشنگ چیده ولی نمیدونم چرا تردید داری چرا دس ...

من‌می خوام انجامش بدم‌ دارم انجامش میدم‌ولی نمیذارن 

انگار خدا همه ی بنده هاشو سنگ‌ کرده چیده جلوم هی تا لب چشمه میرم‌و تشنه برم‌می‌گردونن 

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
منم فاطمه ممنون میشم

از ی دوست سفر کرده خبر میرسه بهت

خیلی ناراحتی غمگینی و خودتو ب دست تقدیر سپردی چرا آخه؟

تنها دلخوشیت کسیه ک دوسش داری!

امیدتو از دست نده به حرف بزرگ ترها گوش کن از تجربشون استفاده کن

از ی دوست سفر کرده خبر میرسه بهتخیلی ناراحتی غمگینی و خودتو ب دست تقدیر سپردی چرا آخه؟تنها دلخوشیت ک ...

درسته تنها کاری که از دستم برمیاد همینه

خودمو سپردم ب دست تقدیر و خیلیییی غمگینم خیلی زیاد

ولی کسی رو دوست ندارم 

توکل بخدا 

ممنونم عزیزم از پاسخگوییت ❤️‍😘

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

عزیزم میشه برای منم لطف بکنی بگیری نیت کردم

شیوا جان

سوغات یا هدیه از طرف یه آشنا میرسه بهت

خبرای خوش داری 

ناراحت نباش بالاخره یکی پیدا میشه حرفاتو درک کنه

حواست باشه در حق کسی بدی کردی یا میکنی ولی لطف و کرمش خیلی بیشتز از این حرفاس ک ازت دلگیر بشه...

مواظب رفتارهات باش سعی کن زندگی تازه ای درست کنی واسه خودت انشالله کامیاب میشی

فداتشم اون شخص از اشخاص خانوادته

مرسی عزیزم 

بنظرتون گشایشی دارم تو زندگیم؟  اینقدر این چند سال از همه نظر ب در بسته خوردم که دیگه دست از زندگی شستم چه ازدواجی چه کاری

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

شیوا جانسوغات یا هدیه از طرف یه آشنا میرسه بهتخبرای خوش داری ناراحت نباش بالاخره یکی پیدا میشه حرفات ...

اسمم آسیه نیت کردم شوهرم چه حسی بهم داره ؟ اینکه شوهرم قصد داره از رفیقش جدا بشه یانه؟؟