2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 39 پست
اون.که اینقدر براش مهمه بنظرت اگاه میشه من بروش بیارم یعنی دلش میاد بامن ,?اون دلش با کسیه این مدت ...

من نمیدونم شما از کجا مطمئنی ، خب باهاش صحبت کنید اگه دلش با یکی دیگه هست ترکش کنید اگه نیست که هیچ ، شما الان فقط دارین خودتون رو با افکارتون اذیت میکنید ، خواب و خوراک از خودتون گرفتین و هر دقیقه یک چیزی به ذهنتون میاد من نمیگم چیزی نیست ولی میگم اگر چیزی هم هست باید روشن بشه ، الان شما بلاتکلیف هستین ، اون که حواسش نیست این وسط شما دارین اذیت میشین

آقا هستم

من نمیدونم شما از کجا مطمئنی ، خب باهاش صحبت کنید اگه دلش با یکی دیگه هست ترکش کنید اگه نیست که هیچ ...

یعنی اگه چیزی باشه فکر میکنی میاد بمن میگه ,نمیگه برو برای همیشه ,من مادر بچش هستم,و زنشم باید بشینم له له داری براش کنم اون بره تفریح ,من از خدا خواستم هرچی هست رو بشه دست ادم های کثیف ,خیلیم به عناوین مختلف قبلا عذابم داده بود اما نه اینطور از طریق خیانت ,و من الان میدونم ,که حتما این بار چیزی بوده ,ادما وقتی کاربدی میکنن که نمیان بگن فقط عمرتو.تلف مبکنن اون دفه هم بهم گفت ازین به بعد شبای جمعه برو خونه مادرت تا بچه رو هم اونا ببینن دلشون براش تنگ میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی اگه چیزی باشه فکر میکنی میاد بمن میگه ,نمیگه برو برای همیشه ,من مادر بچش هستم,و زنشم باید بشینم ...

شما هم میدون رو ترک نکنه ، بشین خونت بگو نمیخوام جایی برم خانوادم میان اینجا ، پایگاهش رو ازش بگیر

آقا هستم

شما هم میدون رو ترک نکنه ، بشین خونت بگو نمیخوام جایی برم خانوادم میان اینجا ، پایگاهش رو ازش بگیر

ادمی که فکرش بیماره دیگه مال من نیست ,و گیریم که بامن بزور زندگی کنه ,اما اینکارو میکنم و یه مدت نمیرم خونه پدرم تا برام ثابت بشه وقتی ثابت شد اونوقت برای همیشه میرم

ادمی که فکرش بیماره دیگه مال من نیست ,و گیریم که بامن بزور زندگی کنه ,اما اینکارو میکنم و یه مدت نمی ...

حالا یک درصد هم احتمال خطا بذار ، من که دعا میکنم شما اشتباه کرده باشین

آقا هستم

ممنونم ولی قلبم بمن دروغ نمیگه,

بله ، حس قلبی خیلی مهمه ، خونتون بمونید ، یا یک کار دیگه کنید ، اگه یک روز گفت برید خونه مادرتون بگین باشه اماده بشین برین ده دقیقه دیگه برگردین بگین فراموش کردم مامانم اینا میخوان برن دکتر الان زنگ زدم گفتن داریم میریم دکتر 0 البته با مامانتون هم هماهنگ کنید ضایع نشین ، اگر برنامه ای داشته باشه خیلی بد اخلاق میشه و به هم میریزه

آقا هستم

بله ، حس قلبی خیلی مهمه ، خونتون بمونید ، یا یک کار دیگه کنید ، اگه یک روز گفت برید خونه مادرتون بگی ...

اره امروز بمن.گفت برو خونه مادرت من نرفتم خیلیم اصرار کرد,ولی کمتر ازین راه میتونم بفهمم,چون تو برنامه چت قبلا دیدمش واینا همش توی گوشی خودشه و وقتیم من هستم پنهان میکنه ,من نمیفهمم, خونمون فقط در صورتی میتونم برگردم که در بزنم چون درمون از داخل باز میشه و بایداون کسی که خونس بازش کنه,و اگرم دربزنم خودشو جمع میکنه ,برنامه هاشم برای شب هاست ,و من چقدر بیفتم دنبال این ,مگه ,چرا ادم باید زندگیش براش بی اهمیت باشه ,و اینکارا رو کنه  ,خیلی شکست بدی خوردم اونم الان که بچه اوردم ,کاش این موضوع رو قبل بچه میفهمیدم  ,و این همه تلاش نمیکردم,تو این وضعیت برای من سخت شد شرایط ,

اره امروز بمن.گفت برو خونه مادرت من نرفتم خیلیم اصرار کرد,ولی کمتر ازین راه میتونم بفهمم,چون تو برنا ...

حق دارین شرایط سختی هست مخصوصا بعد از زایمان ادم تحت فشار قرار میگیره و این افکار بیشتر ادم رو داغون میکنه، الان شما دارین بیشتر اذیت میشین ، یا باهاش صحبت کنید که خودش رو جمع و جور کنه و به زندگی عادی برگردین یا راه حلی پیدا کنید که مچش بگیرین و از زندگی بیرون برید که البته اینو توصیه نمیکنم اما خود خوری نکنید

آقا هستم

حق دارین شرایط سختی هست مخصوصا بعد از زایمان ادم تحت فشار قرار میگیره و این افکار بیشتر ادم رو داغون ...

انگار خدا عذاب دنیارو برای من اورد ,بهر حال ازتون ممنونم ,بخاطر حرفاتون 

دیگه فایده ای نداره,برای من ,این زندگی ,ادامه دادنش بدرد نمیخوره ,

شما که هنوز مطمئن نشدین فقط حس کردین ، اول مطمئن بشین بعد تصمیم بگیرین که چطوری میخواین زندگیتون رو سرو سامون بدین با موندن یا جدایی اما اول مطمئن شو احساسی و حسی نرو جلو  

آقا هستم

انگار خدا عذاب دنیارو برای من اورد ,بهر حال ازتون ممنونم ,بخاطر حرفاتون

ان شاالله که اشتباه کردین و به زودی شادی میاد سراغتون ، خواهش میکنم، امیدوارم کمکی کرده باشم

آقا هستم