2777
2789
عنوان

از زنده بودنت خوشحالی یا ناراحت

286 بازدید | 43 پست

خودم همیشه میگم کاش میشد عمرم رو هدیه کنم به کسی که عاشق زندگیه ولی فرصت زندگیش محدوده...💔

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

عاشق زندگی هستم ممنونم از خدا برای این فرصت 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عاشق زندگیم معلومه که خوشحالم خدایا شکرت

رهبر شهیدم خطاب به خانواده شهدا فرمودند هروقت من فکر این را می کنم که این جنگ این شهادت و این میدان های شرف و خون تمام بشود و ما بمانیم و بعد یک وقتی مثلا با تصادف بمیریم با تب بمیریم از تصور این فکر خدا شاهد است به قلبم فشار می آید🕊پدر عزیز و مهربونم هیچ چیزی جز شهادت لیاقت قلب مهربونت نبود به اون گفتند به پناهگاه بروید اما ایشان فرمودند من سال ها در نماز شبم دعای شهادت کردم چرا به پناهگاه بروم در حالی که مردم در زیر آتش هستند شما به آرزویت رسیدی آقاجان دل ما برای دیدارت تنگ میشود میگفتند در زیر کوه ها پنهان شده ای نمیدانستند شما در خط مقدم هستی سلام ما را به مادرت فاطمه زهرا(س) و پدرت امیرالمؤمنین (ع) برسان سلام ما را به جد شهیدت حسین بن علی(ع) برسان تاریخ قلمت بشکند اگه ننویسی که به زمان خطر فرار نکرد قلمت بشکند اگه ننویسی به جای فرار با اموال مردم در محل کار خود در بیت رهبری ماند برای عزت ایرانی تاریخ قلمت بشکند گر ننویسی که در پناهگاه نبود قلمت بشکند گر ننویسی فرزندانش را شبانه با اموال مردم نفرستاد کشور های دیگر و با خود شهید شدند رهبر عزیزم منو و خانوادم پای عهدی که باهات بستیم تا آخرین قطره ی خون در برابر دشمن ایستادگی میکنیم ما با یزید بیعت نمیکنیم آقاجون برامون دعا کن ما هم این چنین پایانی داشته باشیم دعا کن فدای آب و خاک کشورمون شیم 💚🕊دیدار به قیامت عزیزتر از جانم🕊

دوست نداشتم به دنیابیام

لین دنیاخیلی چیزابهم بدهکاره این دنیابهم زندگی بدهکاره جوونی برهکاره

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

چون بچه دارم خوشحالم

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

ناراحتم

حیوانات هم شکایت هایشان را پیش همان خدایی میبرند که ما ارزوهایمان را پیشش میبریم .           یه گربه خوشگل اروم  که اسمش عسلیه😊                             کاربری دست دونفره

یه چیزی بینش 

نه خیلی خوشحالم نه خیلی ناراحت

شده بعضی وقتا با خودم بگم کاش کلا بدنیا نمیومدم، ولی در نهایت حاضر نیستم زندگیمو به کسی تقدیم کنم

این کاربری رو من و دوستم با هم استفاده می‌کنیم. ❤️ آقایون درخواست ندن

بیحسم،ینی برام مهم نیس

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔