2789

درمورد من هرچی حس کردی بگو و بگو با همونی که تو ذهنمه ازدواج میکنم یا یه نفر دیگه اونم هنوز بهم فکر می‌کنه یا نه دیگه

هر حس ششمی هست تو تایپک ممنون میشم حسشو بگه 💕

مواظب تایپ کردنمون باشیم، پشت هر اکانت یه قلب میتپه✨💗 تایپکای قبل از ۱۰/۴ رو گردن نمیگیرم و مال من نیستن😁❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم از من هم میگی؟ حست راجع به ظاهرم و اینکه کی پیام میده؟حسش بهم چیه؟

ظاهر معمولی رو به بالا 

صورت سبزه روشن قد ۱۵۸ تا ۱۶۸ 

تقریبا لاغر اندام مغرور و مهربون

روت کراشخ

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

آره

حست بهم بگو درباره خودم

بنام خدا💛 : واسه شهید شدنم و خشنودی و رضایت خدا از رفتار وکردارم دعا کن 🧡بگید منم واسه خواستتون میفرسم دلم پر میکشه واسه روزی که بگم خدایا ازم راضی هستی وبهم بگه من ازت خشنود بودم بنده من 😥💙خدایا به حق محمد مصطفی  منو به راه خودت ثابت قدم کن و با ایمانی کامل منو به سوی خودت ببر نزار اون دنیا بی کس بمونم همه کس ماتویی یارب  گرغبار دنیا بردلت نشست پس بدان بخدا نخواهی رسید ....پسرم ایمان و محمد همه دنیام ...(البته پسرای آیندم 😁)نامه ایی به همسر آیندم : همسر عزیزم نمیدونم در کجای این جهان هستی والان داری چیکا میکنی ولی هرچی هست برات از الان که نمیشناسمت وندیدمت آرزو میکنم راهت ،راه خدایی باشه ،ووقتی بهم رسیدیم این راه رو باهم بپیماییم چون من  از طرف خانواده خیلی حمایت نمیشم براهمین از خدا یکی مثل تو رو خواستم که در این دنیا همدم ورفیق الهی من باشی ،باهات همنفس بشم .خیلی دوستت دارم ، 🧡چون زندگی در کنار کسی که هدفش خدا باشه برام نهایت لذت دنیاست وان شاءالله باهم همسفر کربلا و مدینه و مکه بشیم گر خدا قسمت کند . در پناه حق باشی همسر آیندم 🤗💛💋.......چقد این روزا دلم تنگ شده برات  بیشتر از هروز هر زمان خداجونم ...... خدایا منو به حال خودم رها نکن منو هم نشین ادمای صادق ، با ایمان و پاک دامن کن .....کسایی که عاشق قران خواندن هستن ....میشه برا خواستم صلوات بفرسین ..... ممنونم اجرتون با خدا ..........خیلی رنگ بنفش رو دوس دارم با این رنگ میخوام بگم که ........ یکی از بهترین برنامه های قرانی ✔قرآن هادی ✔هستش همه چیزش عالیه تفسیر داره، معنا داره ، جزخوانی هم هست و خیلی از چیزایه دیگه ..........بهتون پیشنهاد میکنم حتمن نصب کنید و از خوندن قران لذت ببرید😊..........قطعا پشیمان نمیشید از نصب کردنش .
ظاهر معمولی رو به بالا صورت سبزه روشن قد ۱۵۸ تا ۱۶۸ تقریبا لاغر اندام مغرور و مهربونروت کراشخ

پوستم سفیده 

مغرورهم نیستم 

لاغر هم نیستم..یکم ظرافت داره اندامم واگرنه یکم پرم 

میتونی از چیزای دیگه بگی؟ مثلا قد و رنگ موهام

درمورد من هرچی حس کردی بگو و بگو با همونی که تو ذهنمه ازدواج میکنم یا یه نفر دیگه اونم هنوز بهم فکر ...

میشه شما درمورد من حدس بزنی

اینده نزدیکم میشه بگی ؟چیز خوبی نیست ؟

خیلی بی قرارم اون پسزه ک باهاش صحبت میکنم دیگه سردشده وپیام نمیدع .کی تموم میشه یا خوب میشه 

کلل هرچی میخوای بگوخیلی خستم

من هر چه حس ششمی تا حال دیدم تا نقش حس ششم درآوردن دیگ هیچوقت داخل تاپیک ها ندیدمشون جریان چیه

من تازه فهمیدم خیلی چیزا رو درست میگم...

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀