2821
2789
عنوان

Girl to girl

| مشاهده متن کامل بحث + 1750 بازدید | 104 پست
واحرف رابطه رو مگه زدم

پس منظورت از اینکه مگه از دختر هم چنین چیزایی رو میخوان چیه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

هر وقت تو خیابون یه دختر بهتون لبخند زد بهش لبخند بزنین

و همینطور دوس داشتن یک زن کار مردونه ای هستش از عهده پسر بچه ها برنمیااااد

و آن روز که عشق تو را در خویش کُشتم،نمیدانستم که خودکشی کرده ام🖤.از آن شب که تو رفتی دگر صبح نشد🖤.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

Ewwww

منظورت اینه مخالفی الآن؟

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

نه دیت اول بلکه همه دیت ها هزینه با پسره مردی گفتن زنی گفتن حالا اون وسطا اگه مناسبتی بود مام میتونی ...

بخدا سخیف ترین بحث همین بحث دنگ و کی حساب کنه است😭😭😭

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

خب دختر که وظیفه نداره رفاه مالی آقا رو فراهم کنه وا

هیچکدوم وظیفه ندارن برای اون یکی صددرصد خرجو بزارن

باید باهمدیگه کار و تلاش کنن

از نظر شما چرا دختر نباید تلاش کنه؟؟ مگه دخترا ناقصن؟؟

واحرف رابطه رو مگه زدم

داری چرت و پرت میگی خارجیام اینا رو میگن ولی زناشون مثل خر کار میکنن تو هم میخوای باید مثل خر کار کنی 

پرنده با پرنده باز با باز هر که با همدم خود کند پرواز خیال پردازی زیادی بده اگر خودت نمیتونی اون چیزایی رو داشته باشی که انتطار داری شوهرت داشته باشه پس لقمه اندازه دهنت بردار وظیفه مرد تامین زن نیست ازدواج فقط بر حسب عشق باید باشه میگی کالا نیستم اما قیمتت برای دیت ماشین بالای دو میلیارده

جبر جغرافیا حقیقته محضه 

داری چرت و پرت میگی خارجیام اینا رو میگن ولی زناشون مثل خر کار میکنن تو هم میخوای باید مثل خر کار کن ...

حالا از کجا میدونی مثل خر کار نمیکنم؟

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان

هیچکدوم وظیفه ندارن برای اون یکی صددرصد خرجو بزارنباید باهمدیگه کار و تلاش کنناز نظر شما چرا دختر نب ...

دختر چرا باید رفاه مالی یه پسرو درست کنه؟واسه خودش و آینده اش کار کنه

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان