2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ولی خیلیا رو میشناسم که حاجت گرفتن

ذهن ادم اینجوریه که وقتی بهش تلقین کنی همه اتفاقات رو در راستای اون منظورش خودش میبینه . این ادمایی که میگید شاید اگه اون خرید هم نمیکردند ، به اون اتفاق یا خواسته میرسیدن . 

این خرافه خرید در 13 صفر برای به حاجت رسیدن هیییییچ سندی نداره و من دراوردی هست .

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

چجوریه کسی رو دیدی که حاجت گرفته باشه

اره خیلیا اصلا من خودم گروه زدم برای این چله جمع شدیم داریم می‌خونیم 

باورم نمیشد پسری ک ازش خوشم اومده بود پیام داد

۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌

باید حتما اون روز بخرم یا اینکه میشه از قبل داشته باشم به این نیت کنار بزارم

فکر کنم باید همون روز خرید

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱

باید حتما طلا باشه؟

نه فکر نکنم

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱

تو تاپیک خانمه بودی ققل بود 

همونی که همسایه ی سابق مادرشوهرش بهش گفت برات طلسم جدایی گرفتیم 

اینا باطل سحرن 

خواندن هر روزه ی آیات ۶۰ قاف ( ۲۰ دقیقه هم نمیشه ) : تو قرآن ۶ تا آیه س . 

زیارت امام رضا ع ( زیارت ضریح امام رضا + نگاه کردن به گنبد امام رضا از صحن عتیق ( صحن انقلاب اسلامی ) همون حیاطی که سقاخانه ی اسمال طلا اونجاست . 

پیدا کردن دعانویس_باطل سحر قرآنی حرفه ای ( جهت باطل سحر و حصار زدن ) از اینایی که موکل رحمانی دارن . 

تهیه حرز امام جواد ع ( تاپیکشو دارم در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ نوشتم ) . 

دستور انتقام دارم در ص ۲ و آخرای تاپیک (( در تاپیک : میشه با آب خالی غسل باطل سحر کرد )) : تو گوگل بنویسی : میشه با آب خالی غسل باطل سحر کرد نی نی سایت : میاره 

۲ تا تاپیک آخرم 

تو گوگل سرچ کن غسل باطل سحر ( در مورد سوره ی توحید )