2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا نسبت بهت کنجکاوه یا خیلی خوشگلی یا کراش داره روت 

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
اگه بخوادت میادخواستگاری تمام

افرین با آب طلا باید نوشت

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

اگه یه پسر زیاد نگات می‌کنه و وقتی از کنارش رد می‌شی حرفشو قطع می‌کنه و نگات می‌کنه، خب معلومه یه چیزی ته دلش هست دیگه، یا خوشش اومده یا خیلی براش جالبی یا شاید فقط داره با ذهن تو بازی می‌کنه ببینه واکنشت چیه، بعضیا اینطوری‌ان فقط نگاه می‌کنن چون حال می‌کنن توجه بگیرن یا یه حس قدرت بگیرن، ولی خیلی وقتا هم واقعا جذب شدن، حالا اینکه دقیقاً چی تو ذهنشه فقط با نگاه کردن معلوم نمی‌شه، باید ببینی فقط به تو اینجوریه یا به بقیه هم نگاه می‌کنه، بعدم خودت مهمی، تو چی حس می‌کنی؟ حس خوبی داری؟ حس مزاحمت؟ اگه خوبی باهاش یه نگاه متقابل بنداز ببین چی میشه، ولی اگه حس بد گرفتی بی‌محلی کن خلاص.

راستشو بخای منم این تجربه رو داشتم زیاد پیگیرش نشو وخودتو بانگاه کزدنش امیدوار نکن بعضی پسرا برای هوس های خود به دخترا نگاه میکنن چون پسری که ازته دلش یک نفرو دوست داره روش نمیشه به طرف مقابل نگاه کنه 

اگه اون پسر تورو میشناسه یا رفتاراتو دیده درمورد این قضیه چیزی نمیدونم ولی اگه تورو نمیشناسه وبافرض فقط اینجوری نگات میکنه شاید به بقیه هم نگاه میکنه چون من این تجربه رو داشتم وفهمیدم اینجور آدما لاشی هستن

نگاه هاش گاهی اوقات با لبخند گاهی با تعجبه

بخدا قبلا یه پسر بااینجور نگاها منو امیدوار کرد بعدش فهمیدم دختر بازه بابقیه دخترا هم اینجوریه مطمئن باش اگه تورو دوست داره تورو باهمه دنیا عوض نمیکنه ومیاد خواستگاریت اگه اینجوری نشد مطمئن باش هوس بازه

شایدم تودلش یه چیز دیگه هست فقط خدا میدونه