2777
2789
عنوان

مخلص زری

| مشاهده متن کامل بحث + 10333 بازدید | 1682 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرستادم عزیزم بررسی میکنن

ممنون مرسی ببخشید بد موقع مزاحم شدیم من گفتم صب بچها گفتن الان ،🤣🙏🙏🙏❤️

من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

بچه ها من با همین نی نی یار میرم خیلی خوبه😂😂😂😂

منو میخاد ببره تو گونی قایم کنه هرچی میگم لایک میکنه😭😭

تقصیر شماس شما منو گول مالیدین بدین دست نی نی یار😭😭

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

ممنون مرسی ببخشید بد موقع مزاحم شدیم من گفتم صب بچها گفتن الان ،🤣🙏🙏🙏❤️

مشکلی نیست

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

منو میخاد ببره تو گونی قایم کنه هرچی میگم لایک میکنه😭😭تقصیر شماس شما منو گول مالیدین بدین دست نی ن ...

من که میشناسم شمارو مظلوم نمایی نکنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

من مظلومم🥹🥹🥹دخمل خوبی شدم بوخدا🥹

افرین بر شما

شبتون خوش لطفا دیگه تگ نکنید