2777
2789
عنوان

مخلص زری

| مشاهده متن کامل بحث + 11110 بازدید | 1701 پست

بچه ها من با همین نی نی یار میرم خیلی خوبه😂😂😂😂

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بچه ها من با همین نی نی یار میرم خیلی خوبه😂😂😂😂

منو میخاد ببره تو گونی قایم کنه هرچی میگم لایک میکنه😭😭

تقصیر شماس شما منو گول مالیدین بدین دست نی نی یار😭😭

یه ومپایر با روح بچهگربه...🧛🏻♀️🐈⬛

ممنون مرسی ببخشید بد موقع مزاحم شدیم من گفتم صب بچها گفتن الان ،🤣🙏🙏🙏❤️

مشکلی نیست

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید داخل تاپیک حذف فقط تاپیکهای خصوصی حذف میشوند تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

منو میخاد ببره تو گونی قایم کنه هرچی میگم لایک میکنه😭😭تقصیر شماس شما منو گول مالیدین بدین دست نی ن ...

من که میشناسم شمارو مظلوم نمایی نکنید

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید داخل تاپیک حذف فقط تاپیکهای خصوصی حذف میشوند تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

من مظلومم🥹🥹🥹دخمل خوبی شدم بوخدا🥹

افرین بر شما

شبتون خوش لطفا دیگه تگ نکنید