2777
2789
عنوان

مخلص زری

| مشاهده متن کامل بحث + 10325 بازدید | 1682 پست
بچها چیشد؟ عکس خودشه؟@بگویاسی‍ @ومپایر_اعظم‍

نه حتی هوش مصنوعیم گفت تلگرامیه🤣

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز ک دو ماه مونده از الان ب خودم میگم چجوری دوام بیارم کم بیام اینجا🤦‍♀️

اره ولش من از الان دارم برا اخر هفته تولدم با امین دعوا میکنم تو برا دوماع دیگ

من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

اقا کراش زده رو من خیلی عجیبه خخخ

این نره بابا😂

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

اییی خدا باز نر باشه خوبه خخخخ قابل تحمل تره

امین کجایییی

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

امین کجایییی

خخخ از دستش مثثث سگ عصبیم اولین کسی درخواس بده میبرمش پیوی خخخخ ی امین ده بار درخواس داد رد دادم بزار ایندفعه بیاد 

امیییییییییین

من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

خخخ از دستش مثثث سگ عصبیم اولین کسی درخواس بده میبرمش پیوی خخخخ ی امین ده بار درخواس داد رد دادم بزا ...

حیف دست و بالم بسته🤣🤣

حیف دست و بالم بسته🤣🤣

خخخ خلاصه بگم بهتون من دیگ راستی برم امضام عوض کنم اول الان ازش عصبیم خخخ

خخخ خلاصه بگم بهتون من دیگ راستی برم امضام عوض کنم اول الان ازش عصبیم خخخ

منم برم امضامو بذارم 💍❤️

درووووووغ میییییگیبییی کی بسلامتی عقده؟؟

نه بابااا🤣🤣 هنوز خبری نیس قرار شد بعد از دی بیان