2821
2789
عنوان

مخلص زری

| مشاهده متن کامل بحث + 10914 بازدید | 1697 پست
بچها چیشد؟ عکس خودشه؟@بگویاسی‍ @ومپایر_اعظم‍

نه حتی هوش مصنوعیم گفت تلگرامیه🤣

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هنوز ک دو ماه مونده از الان ب خودم میگم چجوری دوام بیارم کم بیام اینجا🤦‍♀️

اره ولش من از الان دارم برا اخر هفته تولدم با امین دعوا میکنم تو برا دوماع دیگ

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

اقا کراش زده رو من خیلی عجیبه خخخ

این نره بابا😂

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

اییی خدا باز نر باشه خوبه خخخخ قابل تحمل تره

امین کجایییی

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

امین کجایییی

خخخ از دستش مثثث سگ عصبیم اولین کسی درخواس بده میبرمش پیوی خخخخ ی امین ده بار درخواس داد رد دادم بزار ایندفعه بیاد 

امیییییییییین

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

خخخ از دستش مثثث سگ عصبیم اولین کسی درخواس بده میبرمش پیوی خخخخ ی امین ده بار درخواس داد رد دادم بزا ...

حیف دست و بالم بسته🤣🤣

خخخ خلاصه بگم بهتون من دیگ راستی برم امضام عوض کنم اول الان ازش عصبیم خخخ

منم برم امضامو بذارم 💍❤️

درووووووغ میییییگیبییی کی بسلامتی عقده؟؟

نه بابااا🤣🤣 هنوز خبری نیس قرار شد بعد از دی بیان

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز