2821
2789
من نه عزیزم

من می‌خوام انجام بدم یه تیکه کوچولو دندونم شکست جلویی بنظرت دیگه کامپوزیت نمیشه کرد؟

🌵! English language **At club time *engaged💗لطفا اگر در زمینه ای اطلاعات کافی ندارید ریپلای نکنید!

فردا میخرم میزارم ببنم تاثیر داره برام راستی عزیزم ارتو همو رو دیدم دقیقا از وسط دندون براکت ها چسبو ...

مال من سمت ریسه هاست کلا وسط نیست

بنا به قوس دندون میچسبونن

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من می‌خوام انجام بدم یه تیکه کوچولو دندونم شکست جلویی بنظرت دیگه کامپوزیت نمیشه کرد؟

میشه درستش میکنن برات

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

کامپوزیت نمیدونم تفاوتش با لمینت چیه ولی من خواهرم همچین مشکلی داش لمینت کرد دندوناش رو خیلی طبیعی دراوردن 

واقعا؟ینی نیاز به روکش نیس؟

نه کاپوزیت برای همینه، اصلاحش میکنن

نه کاپوزیت برای همینه، اصلاحش میکنن

من نوبت داشتم بعد دیشب داشتم سیب میخورم یهو یه تیکه کوچیک وسط جفت دندون جلویی کنده شد الان گفتم دیگه کامپوزیت نمیشه مرسی از توضیحات عزیزم 

🌵! English language **At club time *engaged💗لطفا اگر در زمینه ای اطلاعات کافی ندارید ریپلای نکنید!

اهان چه جالب به نظرم برا تو راحتره برا من خیلی بده انگار یه چیزی اویزونه😂

فقط تموم شه راحت شیم، من دندون نهفته هم دارم، کلی زجرم میدن هربار

دقیقا منم هی میگم کی تموم میشه پس باید بکشی البته به منم گفتن باید اینکارو بکنم منتها یه مدت بعد

اره کشیدم جراحیم انجام دادم MSIهم برام گذاشتن

فقط تموم شه راحت شیم، من دندون نهفته هم دارم، کلی زجرم میدن هربار

عزیزم شما هر وعده نخ همی میکشی یا فقط مسواک من فقط استرس دارم پوسیده شن بخاطر افتام که نزدیک لبم دراومدن دیکه همون مسواک رو طول روز بعد هر وعده میزنم اما نخ رو فقط شب 

عزیزم شما هر وعده نخ همی میکشی یا فقط مسواک من فقط استرس دارم پوسیده شن بخاطر افتام که نزدیک لبم درا ...

دوبار در روز مسواک بزنید یکبارش مسواک بین دندونی هم استفاده کنید هرشب نخ و هردوهفته یکبار دهان شویه

ام اس ای چیه همونایی که فنر مانند میذارن

نه یه پیچ هست که با پیچ گوشتی پیچش میدن میره توی استخون فک