2777
2789
عنوان

🌹کابرای خوب رو تگش کن خوشحال بشه 🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 180 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو بیشتر 😘😘😘💙💙💙

گفتم انقده تگت میکنم. سایت فرش قرمز برات پهن کنه😍😍😍❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

مرسی خوبی که والا از خودته که همه را مثل خودت میبینییییی

قربونت.. خوبی ک خوب میبینی 🌹🌹لطفتونه 

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

یه کی هست که بدون اقراق خیلی بهم کمک کرد. این روزای مزخر ف دلیل حال خوبم شد. 

💙💙  #مخاطب#خاص‍  خودم ازت ممنونم. 

از روزی باهاش اشنا شدم روزهامو. ساعت هامو عوض کردی... خودش هزار گرفتاری داری ولی حالمو  هر روز میپرسی. 

مثل یه مشاور خوب به حرفام گوش میدی و بهم راه کار میدی... 

💙 #مخاطب‍ عزیزم...  حال خوب این روزامو مدیون توام...  امیدوارم هر کجای این جهانی حالت خوب خوب خوب باشه...

خیلی مراقب خودت باش....برات آرزوی سلامتی دارم و طول عمر عالی🌹🌹🌹نگاه خدا همیشه  و همع جا  همراهت باشه🌹🌹🌹💙🌹🌹🌹. 

عشق منی تو ♥️🦋

فدابشمممم😘

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚ننه زهرا مهربونیت با همه فرق میکنه مهربون بودی که مادرم شدی💚وصله ی چادرت منم منم منم فدات جوانیم آخ جوان نَنم نَنم💚

@پسرفندوقیم‍ @مغرورجذاب2‍ @اعتصامی‍ @sayeh6859‍ @بوی_خاک_بارون_زده‍ و خیلیای دیگه💚

قلب منی دور سرت بگردم 🫂 ❤️ 🫂 ❤️ ❤️ ❤️ 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

@anw‍ 

@اعتصامی‍ 

@لیلی_آگان‍ 

@_ملکه455‍ 

@ملکه_شب111‍ 

سلطان های قلبم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

@anw‍ @اعتصامی‍ @لیلی_آگان‍ @_ملکه455‍ @ملکه_شب111‍ سلطان های قلبم

محبت داری عزیزدلم ❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
@anw‍ @اعتصامی‍ @لیلی_آگان‍ @_ملکه455‍ @ملکه_شب111‍ سلطان های قلبم

منم گلشونم😇😂😂

@hadise7979‍ 

@jnjnjnjn‍ 

@سپیدارجوجو‍ 

@متولدماه10‍ 

@عروسک_چینی‍ 

سلطان های قلبم 

و خیلی دوستان دیگه 

@جناس‍ خواهر خودم

@banuyegolllll‍ گل خودم