2789
عنوان

قوز بینی💔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 32 پست
چی داری؟

تو خصوصی لینک بفرست

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

والا بابام و پسرا و مردا مشکلی با بینی آدم ندارن تابحال حرفی نزدن فقط خانوما

خودم پسرم

و با عرض شرمندگی  اگر خواستم همسر بگیرم در اینده اولین پارمترم دماغ طبیعی هست چون نشون دهنده اعتماد به نفس  بالا و دوست داشتن خودش هست و برای خودش احترام قائل هستش البتع این نظر منه در ضمن ما از نسل کوروش بزرگیم و قوز بینی نشون دهنده اصالت ما هست منم دارم کمی

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

یه برنامه بگو بخدا بهتره نی نی سایت من هنک میکنه

نامزدم دوس نداره عزیزم 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

خودم پسرمو با عرض شرمندگی اگر خواستم همسر بگیرم در اینده اولین پارمترم دماغ طبیعی هست چون نشون دهند ...

برای منم ارثیه از پدرم 

والا برعکس پسرا هرجا رفتم نامستقیم از قیافم تعریف 

کردن و قرار نبوده از اول آدم همچی تموم باشه اون که قیافش کامله اخلاقش نیست یا یه نقص دیگه داره من خودمو دوست دارن بقیه ول کن نیستن هی میگن نمیخای عمل کنی

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

فیلر نزن چون بعدش تاجذب نشه نمیتونی عمل کنی تاجایی که شنیدم 

خب اگه تغییر خوبی میده بهت چرا عمل نکنی

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
ای بابا نامزدت با دخترم حرف بزنی غیرتی میشه؟ 😶

نه دوس نداره ایدیمو به کسی بدم 

تو یکی از تاپیکای من بذار کشی نیس که ببینه 

برای منم ارثیه از پدرم والا برعکس پسرا هرجا رفتم نامستقیم از قیافم تعریف کردن و قرار نبوده از اول آد ...

قوز بینی نقص نیست

اصالت یک شیرزن و یک شیر مرد ایرانی هست

نقص و اون ها دارن که شعور و سواد تاریحی ندارن

به خودت افتخار کن و باز تکرار کردن بگو حداقل من شعور دارم و مهر اصالت ایرانی توی صورت من هست 

خودت حست رو درک میکنی گلم؟هم نچرال میخای هم نچرال نمیخای.عمل کن سخت نگیر البته ۱۸ ب بعد

بزار درست بگم بهت من نمیخام عمل کنم

ولی نمیدونم بقیه چیکار بینی من دارن عمل کردن با نکردن من یا خوشگل با نبودن بینی من چه تاثیری رو زندگیشون داره 😮‍💨

پس ولش کنعکس تو تاپیک بزاری میره گوگل

این همه آدم گذاشتن کدوم یکیش رفته؟ 

پست اول بذاری میره 

فیلر نزن چون بعدش تاجذب نشه نمیتونی عمل کنی تاجایی که شنیدم خب اگه تغییر خوبی میده بهت چرا عمل نکنی

من نمیخام عمل کنم 

ولی نمیدونم از حرفای بقیه بدم میاد نظراتشون 

آخه عمل کردن با نکردن من چه به اونا 

مگه قرار بوده ما بی نقص باشیم؟ 

البته این نقص نیست عادی بود تا وقتی همه رفتن عمل کردن

چرا باید بینیمو ببرم زیر تیغ که شاید بهتر بشه شاید نشه

عوارض عمل بینی میدونی چقدر بده مشکل من فقط حرفای بقیس