2821
2789
بعد یکسال که از محمد جدا شدم ی هفتس دارم با یکی آشنا میشم اولاش خیلی خوب بود ینی یکی دو روز اول الان ...

داره به خودش وابسته ات میکنه ، سیاستش هس 

، زیاد بهش اهمیت نده 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من اینجوری وابسته نمیشم کاش بدونه بدتر از چشمم میوفته

با نوع رفتارت بهش بفهمون که از چشمت افتاده

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

دیگه نه زنگ میزنم نه اهمیت میدم به کم بودناش تا خودش بفهمه داره برعکس عمل می‌کنه

دوسش نداری که ؟؟؟

تو یه هفته؟؟؟؟معلومه که نه فقط ناراحت میشم اینجوری رفتار میشه باهام

پس اونی که میخوای نیس ،

کات به نظرم 

پس اونی که میخوای نیس ،کات به نظرم

بدبختی نمیتونم 

چون از تهران رفته بندر عباس کار کنه 

روز اولم بهم گف ۶تا۷سرکارم  

از اون ور راست و دروغ نمیدونم گوشیش خراب شده یا نه 

الان جواب داد شبا اصلا آنلاین نمیشه ب زور ی زنگ ملزمه میگه گوشیم خرابه 

میترسم بگه شرایط منو میدونستی و خودت اومدی درکم نکردی 

(:

بدبختی نمیتونم چون از تهران رفته بندر عباس کار کنه روز اولم بهم گف ۶تا۷سرکارم از اون ور راست و دروغ ...

اگه هم نمی تونی پس سعی کن باهاش و خصوصیاتش کنار بیای

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز