2777
2789
عنوان

بچه دارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 24 پست
والا شرایطمون ک خیلیم خوب نیست ولی دیگه چقد منتظر بمونیم

عزيزم، ان شاءالله به سلامتي! از خدا بخواه كه بارداري و زايمان و بچه داري راحتي داشته باشي، بسپار به خودش آروم ميشي! به حضرت زهرا سلام الله عليها توسل كن. 

شکر نعمت، نعمتت افزون کند 
عزيزم، ان شاءالله به سلامتي! از خدا بخواه كه بارداري و زايمان و بچه داري راحتي داشته باشي، بسپا ...

خوش بحال شما و هرکسی که ایمانش واقعیه،،حتما ایمانم خیلی ضعیفه😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوش بحال شما و هرکسی که ایمانش واقعیه،،حتما ایمانم خیلی ضعیفه😢

نه عزيزم، اينطوري نگو، نگراني و اضطراب طبيعيه ! به هر حال بچه دار شدن يك اتفاق بزرگ تو زندگيه، اما مطمئن باش خدا وقتي به كسي بچه ميده، قدرت و تواناييش رو هم عطا ميكنه، خودت رو دست كم نگير دوست خوبم! 

شکر نعمت، نعمتت افزون کند 

ممنون از حرفای قشنگتون ولی من واقعا دور و اطرافم کسیو اینطوری ندیدم،شوهرمم خیلی بچه دوس داره همش میگه بخدا توکل کنیم،،همش دعامیکنم میگم خدایا دلمو آروم کنم طوریکه باتمام وجود بخام و انقد ترس نداشته باشم خیلی حال بدی دارم

شما تجربه شو داشتین؟

آره بخاطر همین میگم 

منم خیلی میترسیدم فک میکردم خیلی وحشتناک چون قبل بارداری همش تهوع داشتم فکر میکردم وقتی باردار بشم دیگه از ویار باید بستری بشم یا کمر درد بودم فک میکردم زمین گیر میشم سنگین میشم ولی تا روز آخر کارام خودم کردم یه بارم بستری نشدم بچه داری ولی سخته دیگه از خودگذشتگی میخواد و حمایت اطرافیان اگه شوهر خوبی داری پس خیلی سخت نمیشه 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏
آره بخاطر همین میگم  منم خیلی میترسیدم فک میکردم خیلی وحشتناک چون قبل بارداری همش تهوع داشتم ف ...

آره منم همش فک میکنم سختی و ناراحتیه،،اصلا نکته مثبتی نمیاد تو ذهنم که دلم خوش بشه،،والا شوهرم خیلی خوبه هرچند ازنظر مالی در سطح خیلی معمولی هستیم با یه حقوق تامین اجتماعی زندگی میکنیم سختیهایی داریم ولی شوهرم خیلی مهربون ودلسوز ومسئولیت پذیره و بچه هم خیلی دوس داره 

آره منم همش فک میکنم سختی و ناراحتیه،،اصلا نکته مثبتی نمیاد تو ذهنم که دلم خوش بشه،،والا شوهرم خیلی ...

دیگه چی بهتر از این 

تازه من شوهرم اصلا بچه دوست نداشت تو حاملگی اصلا کمکم نبود ولی الان بچم شش ماهش دیگه ازون ور بوم افتاده میخواد منو بکشه ولی بچه صداش در نیاد زندگیش بچه شده 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏