2777
2789
عنوان

فرق ما با اون هایی که مذمتشون میکنیم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 14677 بازدید | 1571 پست
🤲🏻🤲🏻سلام عزیزم الهی به حق آقای غریبمون حاجت های دلتون براورده به خیر بشه 🤲🏻🤲🏻براتون ۵ تا صلو ...

ان شاءالله خیلی خیلی ممنوووونم 

خدا جزای خیر بهتون بده ❤️

ان شاءالله هرروز ده در دنیا صد در آخرت خدا هواتو داشته باشه 

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

سلام خواهر جون ۱۴ صلوات برای امضاتونو ۱۴ صلوات برای شفا و سلامتیتون فرستادم لطف خدا و عنایت ۱۴ معصوم ...

ممنونم عزیزدلم الهی آمین منم برات حمد میخونم 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ان شاءالله خیلی خیلی ممنوووونم خدا جزای خیر بهتون بده ❤️ان شاءالله هرروز ده در دنیا صد در آخرت خدا ه ...

ممنوووون مهرررربونم از دعاهای خیرت

ان شاءالله چندین برابرش در حق خودتون و عزیزانتون براورده بشه💚

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

باسلام

اپلیکیشن اسنپ رو نصب کنید سپس در قسمت سرمایه گذاری ثبت نام و حساب کاری رو تکمیل و حتما این کد دعوت رو وارد کنید ( VvkVRPFsb ).

پس از تکمیل ثبت نامتان ۳ سوت طلا به ارزش ۲۳ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .

چگونه است که در ایران ۳۱۳ تا منتظر واقعی یافت می نشود ؟؟؟ مگر نه اینکه مدعیان بسیار دارد ؟

سلام دوست عزیز

خوش آمدین 🌹

صِرف منتظر بودن کفایت امر نمیکنه
۳۱۳ نفر جز حلقه اولیه و‌ کابینه اصلی هستند که کسانی که علاوه بر تقوی بالا
قدرت مدیریت و اجرایی بالایی دارن و این برای هر شخصی مُیسر و مقدور نیست
کما این که ما به عِینه دیدیم
کسانی که فقیه و مجتهد هستند
درجات بالای علمی دارند ..
و یا شهدایی مخلصی که جان شون رو در طبق اخلاص گزاشتند و خالصانه در راه خدا جنگیدند ..اما آیا جز ۳۱۳ نفر هستند؟!
کما این اگر بودند که کار تمام بود!

شاید هم عده ای از این دسته هستند 
و این که حتمااا بعد این همه سال تعداد زیادی گرد هم آمدند و‌شاید منتظر ملحق شدن آخرین نفر ها هستند..
اما ان طور که از اوضاع و نشانه پیداست
ان شاءالله فرصت زیادی نمانده است .

ممنونم عزیزدلم الهی آمین منم برات حمد میخونم

ممنون 🥰💖

🌼بارالـــها! آن دِه که آن بِه

تو بر احوال ما از خود ما آگاه‌تری و بر خیر ما داناتر; 

پس آنچه که برای ما خیر است وبهتر مقدر فرما 

🌻أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوء

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

یا صاحب الزمان ادرکنی 

@خانوووم‍ @آوینوووووووووو‍ @مامان،دوتا،گل،پسر‍ @پولدوست____سابق‍ @نورآسمانها‍ به نام خدا💞يُرِ‌يدُون ...

سلام ممنون که تگم کردین

فقط میتونم بگم من با برادران یوسف که هیچ با خودمم قابل مقایسه نیستم مگه خدایی که منو آفرید ازروح خودش تووجودم ندمیده پس چراانقدر بی انصافم انقدر ناشکرم انقدرگناهکارم من خودمومیگم 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
سلام من پستاتونو خیلی دوست دارم اگه یادتون بود از این به عبد منم تگ کنید خوشحال میشم🧡

سلام نظر لطفتون هست چشم عزیزم 

در پناه صاحب الزمان سلامت و حاجت روا باشید 💚

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

@mamanyasnajoooooon‍ اگر یادتون موند لطفا دوستمون رو تگ کنید خواهر جون ممنونم ❤️

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ 

#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج‍🌺‍ 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

_خوبه یکیو داشته باشی که

با وجودش آب تودلت تکون نخوره،

سایه‌اش بالا سرت باشه و دلت به

نگاهش گرم ،

_ یکی مثل امام زمان 🌱

#امام_زمان‍ 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

@rrrrr111‍ @mlita91‍ @booooooo‍ @mmahdiiyeeh‍ @70arezoo‍ به نام خدا💞يُرِ‌يدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ‌ ...

سلام عزیزم مرسی از دعوتت ۱۰۰ مرتبه صلوات میفرستم هدیه به آقا امام زمان علیه السلام 

خدایا توروخدا کمکم کن