2777
2789
عنوان

فرق ما با اون هایی که مذمتشون میکنیم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 14613 بازدید | 1571 پست

همه عمر در تباهی، همه عمر غرق غفلت

به دلم هزار غصه، به دلم هزار حسرت

پی کار خویش بودم، پی کار من دویدی

ز بزرگی تو شاها، چه کنم من از خجالت

چه زیان تورا که یک دم، بغلت کنم عزیزم

نظری که شام هجران، برسد به صبح وصلت

دل من گرفته آقا، تو بیا برس به دادم

سحری تو یاد من کن، که خوشم به این حمایت

نَفَسی که بی تو باشد، برود که برنگردد

به تو بسته است جانم، ز نخست تا قیامت

منِ کربلا نرفته به خودت امیدوارم

سفرم به گردن تو، تو نما قبولِ زحمت

::

همه روضه‌ها اگرچه، زده آتشی به جانت

به غرور تو شرر زد، غم روضه‌ی اسارت

✍ #سیدپوریا_هاشمی

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

حُزْنِ شریفت ای دوست ! با قلب ما چه‌ ها کرد

تنها به غربت ما ، داغ تو اعتنا کرد

ما دلخوشی نداریم ، غیر از حسین گفتن

پس خوش‌ به‌حال آنکه ، نام تو را صدا کرد

تا لحظه ی وفاتم ، مدیون مادرم من

دست مرا گرفت و ، در روضه‌ ها رها کرد

دنبال دسته هایت ، از کودکی دَویدیم

ما را از اهل دنیا ، تیغ عَلَم سوا کرد

خِشت منازلِ ما ، تکیه به پرچمت داد

الطافِ بیرق تو ، این خانه را بنا کرد

سجّاده‌ ی نمازم ، دارالشَّفای من شد

مُهری که تربت توست ، درد مرا دوا کرد

دار و ندار مایی ، سرمایه ی گدایی

اشک تو چشم ما را ، مَشْکی گران‌ بها کرد

نوکر برای گریه ، سیری نمی شناسد

شوری اشک هیئت ، ما را خوش‌ اشتها کرد

از پادویی روضه ، بهتر چه افتخاری ؟

یک کفش جفت کردم ، زهرا مرا دعا کرد

در جاده‌ ی شریعت ، شش‌ گوشه مقصد ماست

سِلکی که انبیا را ، راهی کربلا کرد

خرجی اربعینم ، پیش ابوتراب است

اسباب رفتنم را ، هر بار دست و پا کرد

داغ تو را چشیدن ، والله کار ما نیست

حقِّ مصیبتت را ، زینب فقط ادا کرد

آیات پیکر تو ، در سطح دشت پخش است

از بس که روی جسمت ، مرکب برو - بیا کرد

از وضع کفن و دفنت ، این‌ قدر می‌ توان گفت :

قوم بنی اسد را ، درگیر بوریا کرد

#رضا_دین_پرور

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave