ببخشید رک گفتم نگرانم.زگیل از چی میتونه باشه کسی که رابطه نداشته باشه بازم زگیل میتونه بگیره؟؟
خدایاشکرت برای لحظههایی که امیدواری همهی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانوادهام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.
نه بابا جوشه اونزیگیل ریخت وقیافش فرق داره تو گوگل بزنمن مجردم البته هنوز ولی جلوجلو واکسنشو زدم اطل ...
رحم ادم زگیل میگیره از داخل؟؟؟؟واکسن چی
خدایاشکرت برای لحظههایی که امیدواری همهی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانوادهام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله همون زیگیل تبدیل میشه به سرطان دهانه رحمالبته با جراحی میشه حلش کرد اگر خوش خیم باشه
من قشنگ لای ب ا س ن مه خیلی میترسم💔💔💔