2777
2789
سامسونگ کدوم مدل خوبه نو یا دست دو در حد ۱۶ تومنهم باتری هم دوربین

دروغ چرا..

من راستش خیلی گوشی باز نیستم و نمیدونم..

گوشی اولم که خراب شد، دقیقا تو دورانی بود که داشتم پول جمع میکردم برای همین آیفون، اونم چون نیاز بود واقعا..

به همین خاطر فقط یه چیز گرفتم که باطری خوبی داشته باشه که مدام میرم اینور اونور شهر دیگه، منو بی شارژ نذاره..و بتونم باهاش کارهایی مثل آموزش‌هام و فیلم دیدنم و اینا رو انجام بدم..

و خب سامسونگی که الان دارم A16 هست..

که خب قطعا دوربین خوبی نداره..

فقط زود شارژ میشه و شارژ رو خوب نگه میداره..

من میتونم باهاش به امورات عادی‌ام برسم😂

و الان اون بخش از دوره موبایل گرافی‌ام رو که در مورد برندهای گوشی بود، رفتم برات چک کردم که یه موقع اشتباه نگم..

برای دوربین تو قیمت‌ مناسب‌ها یکی A54، یکی هم Galaxy s21fe دوربین خوبی دارن با توجه به قیمت‌شون..

(اینا برای کسی که در لاین های زیبایی کار عکاسی و تولید محتوا میکنه مناسبه)

اما خب این برندها به تاریخ اسفند ۱۴۰۲ بوده و قطعا تا الان مدل‌های بهتری اومدن..

میتونی سرچ بزنی و ببینی سامسونگ جدیدا چه چیزهایی زده با کیفیت دوربینی مثل همین دوتا..

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سامسونگ کدوم مدل خوبه نو یا دست دو در حد ۱۶ تومنهم باتری هم دوربین

اما اون زمان که من رفتم همین A16 رو بخرم..

یادمه که هی میرفتم سرچ میزدم که تو قیمت‌های مناسب و مدل‌های میان رده، کدوما دوربین‌شون خوبه..

متوجه شدم مشکل مشترک اونهایی که دوربین خوب و باکیفیتی داشتن، زود تموم شدن شارژ و داغ شدن بود..

همون داغ شدنه واقعا زود گوشی رو خراب میکنه..

و خب نمیتونی برنامه های سنگین نصب کنی..

یا طولانی مدت باهاش کار کنی و عکاسی و تولید محتوا انجام بدی

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

دروغ چرا..من راستش خیلی گوشی باز نیستم و نمیدونم..گوشی اولم که خراب شد، دقیقا تو دورانی بود که داشتم ...

Galaxy S23fe منظورم بود..

اشتباهی تایپ شد

اره درسته هر چی بالاتر میره مدلا نازک نارنجی تر میشن ...😄😄😄

آره دقیقا 😁