2777
2789
عنوان

دوست مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 2837 بازدید | 122 پست
میدونم گفتنش برای منی که بیرون ماجرا هستم راحته ولی چه ایرادی داره اگه برادرت از ایشون خوشش بی ...

خب اون متاهل بوده و یه بچه داره ولی برادر ایشون مجرده. اخه فرق داره

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم

بنده خدارو سرزنش نکنین 

ب نظرم سرد و خیلی دیر ب دیر جواب بده اومد برنامه بذاره هی بپیچون بچه هاتو بهونه کن از جزییات زندگیت نگو بهش

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نوش دارو بعد مرگ سهراب

کاری به مطلقه بودنش ندارم چون ربطی نداره،در کل گفتم که یه کم دیر جنبیدی

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

و خب مسلما اگه زبون نداشت ک ویزیتور نبود خانومای ویزیتور خیلی زبون دارن حداقل اونایی ک من دیدم

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

اخه اینقدر دیدم زناییکه بانامردی مزاحم رندگی دیگران شدم که ترس دارم منم درمادرم فوت شدن ...متاهلم دوتابچه دارم...کسیوندارم..میترسم 

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

خب اون متاهل بوده و یه بچه داره ولی برادر ایشون مجرده. اخه فرق داره

آخه خیلی دیدم ازدواج اینطوری

هرچند معتقدم کسیکه یه بار ازدواج کرده بهتره با یکی با شرایط خودش ازدواج کنه

ربطی به مطلقه بودن نداره ، کلا بعضی خانوم ها حد و حدود لوندی و زبون ریزی و زبون بازی رو نمی دونن ، من یه دوست دارم مجرده ، خواستگار هم زیاد داره خودش ازدواج نمی کنه چون لذت میبره از شکار آقایون انگار ، با شوهر و دوست پسر خیلی از دوست هام دوست شده بود ، نمیگم شوهر یا دوست پسر اون خانوم ها مشکل نداشتن ولی این دوست من هم واقعا تمام تلاشش و زنانگیش رو به کار میگیره تا یه مرد رو شکار کنه 😂 خب ببین من متاهلی با همه ی دوست هام رفتم بیرون جز این یکی ، پس تو هم اگه می بینی حد و حدود لوندی رو نمی دونه فقط و فقط مجردی باهاش در ارتباط باش .

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘
اخه اینقدر دیدم زناییکه بانامردی مزاحم رندگی دیگران شدم که ترس دارم منم درمادرم فوت شدن ...متاهلم دو ...

عزیزم به نظرم حق داری بترسی. این دوره نمیشه به حتی نزدیکترین کَس خودتم اعتماد کنی اینکه دوسته و جای خود دارع

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم
اخه اینقدر دیدم زناییکه بانامردی مزاحم رندگی دیگران شدم که ترس دارم منم درمادرم فوت شدن ...متاهلم دو ...

این طرز فکر اصلا درباره زنای مطلقه درست نیست 

شوهر شمارو هر زنی ممکنه از راه به در کنه مجرد و متاهل و مطلقه نداره.  بعدشم شما شوهرت اگه ادم پاکی باشه از راه به در نمیشه 

نمیدونم این چه دید ناجوریه که به زن مطلقه دارید