2777
2789
والا اینایی ک ازش رو برگردوندن روز به روز اوضاعشون بهتر کرده

ماانسان رادرسختی افریدیم فریب زندگیه ظاهریه ادما رو نخورمیفهمم مشکل داری خسته شدی منم دارم منم شده گریه کردم ناامیدشدم ولی کجاروداریم کیوداریم جزخدا زندگی دنیا امتحان ماس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان یه مشکلی تو زندگیمه تا سر حد مرگ گریه کردم قسمشون دادم ولی اصلا مشکلم حل نمیشه🥹💔مگه نمیگن دل ...

نه بابا دلت خوشه من قلبم پاره پاره شد به یور خدام نیس

کاربری دست ۳ نفر

ماانسان رادرسختی افریدیم فریب زندگیه ظاهریه ادما رو نخورمیفهمم مشکل داری خسته شدی منم دارم منم شده گ ...

ظاهر نیس واقعن خوشبختن 

خب وقتی صدا زدنش با صدا نزدنش فرقی نداره چرا انقدر خودمونو خسته کنیم وقتی محلمون نمیذاره؟

کاربری دست ۳ نفر

ظاهر نیس واقعن خوشبختن خب وقتی صدا زدنش با صدا نزدنش فرقی نداره چرا انقدر خودمونو خسته کنیم وقتی محل ...

خداروبشناس بشناسی عاشقش میشی عاشقش بشی بخاطرعبادت وصداکردنش خسته نمیشی ...مشکل ما همینه خدایی رومیخواییم ک فقط بده 

اشکال نداره عزیزم الان هم همیگن وای نه نکن و اشتباهه و... این چیزی نیست که دست خودت باشه و حتی بیشتر زده میشی 

به مرور زمان که حال دلت بهتر بشه خودت برمیگردی سمتش

به نام خدای رنگین کمان

خدایی که هرچی صداش میزنی انگار نه انگار 

فقط میگ ناامید نباش مگ میشه نبود مگ میشه کم نیاورد 

آدم بخواد هم طاقت بیاره صبور باشه بعدها جز کلی مریضی دارو دوا چیزی واسش نمی‌مونه،

آره خدا گاهی بجایی خوب جبران می‌کنه ولی کی.... اون صبوره ما بندها انقد مثل خودش صبور نیستیم،،،

نمونش بدبختی غزه تا کی انقدعذاب بکشند یک دنیا داره داد می‌زنه میگ خدایا کمکشون کن یک قرن شد تموم نشد

دیگ چقد التماسش کنیم وقتیم که ناامید بشی تهدید می‌کنه بنده نامید فلان چیکار 

اشکال نداره عزیزم الان هم همیگن وای نه نکن و اشتباهه و... این چیزی نیست که دست خودت باشه و حتی بیشتر ...

متاسفانه روز به روز حالم داره بدتر میشه

کاربری دست ۳ نفر

خداروبشناس بشناسی عاشقش میشی عاشقش بشی بخاطرعبادت وصداکردنش خسته نمیشی ...مشکل ما همینه خدایی رومیخو ...

خب خدایی ک به ادم محبت نداره رو من جور دیگ میتونم ببینم

کاربری دست ۳ نفر

😂😂😂خدا اصلا به رعایت تو نیاز ندارهچرا به نماز مثل یه نوع مدیتیشن و خالی کردن روح نگاه نمیکنی؟چرا ...

فک نمیکنم با نماز خوندن کاری بایدبرام کن

فک میکنم طرف خداست و خب خودش گفته از من بخواید منم همینکارو کردم ازش خواستم به هزار و یک روش اما خدا جز بدبختی هیچی بهم نداد الان دیگه رغبت نمیکنم صداش کنم یا برم سمتش حالا چه با نماز چه دعا

شما فک کن کلی محبت کنی به مثلا معلمت ولی اون به دوستت که اصلن ادم حسابش نمیکنخ و جوابشو میده و حرفاشو گوش نمیکنه بیشتر محبت داشته باشه تو رو انگار اصلا نمیبینه

خب دیگ رغبت میکنی ادامه بدی ؟

کاربری دست ۳ نفر

فک نمیکنم با نماز خوندن کاری بایدبرام کنفک میکنم طرف خداست و خب خودش گفته از من بخواید منم همینکارو ...

خب شاید اون تو اولویته؟

شاید وضعیت تو‌ از اون بهتره ، و اون بیشتر به رسیدگی نیاز داره؟

شاید اون درسش ضعیف تره؟ شاید اون اختلال یادگیری داره؟

مگه معلم همه ی مشکلات دانش آموزاش و به بقیه میگه؟ معلم ممکنه به یه نفر تکلیف زیاد بگه ، آیا اون معلم با اون دانش آموز خصومت داره؟ نه . فقط اون دانش آموز به رسیدگی بیشتری نسبت به بقیه نیاز داره

خب خدا هم حکیمه ، میدونه کجا به کی رسیدگی کنه

خودت و بسپار به جریان زندگی ، به حکمت خدا اطمینان داشته باش

با دو روز نماز و دعا ، انتظار معجزه نداشته باش

فک نمیکنم با نماز خوندن کاری بایدبرام کنفک میکنم طرف خداست و خب خودش گفته از من بخواید منم همینکارو ...

اره خیلی جاها شده ، دعاهام قبول نشده و دلم شکسته

ولی کم و بیش دعا و نماز و ادامه میدم ، شاید باورت نشه ، من تو نمازم با اصرار از خدا چیزی نمیخوام ، بیشتر حالت درد و دل داره ، بخاطر آرامش روحی و روانیم نماز میخونم ، نه خواسته ها و کمبود های زندگیم

اتفاقا بعد از خیلی صبر و سختی ، دستمم گرفته ، کمک هم کرده