2777
2789

موضوع از این قراره که تقریبا بیست روزی میشه که با شوهرم دعوا کردیم سر اینکه خونه مادرشوهرم شام نرفتیم اونم به دلایلی که پدرشوهرم وقتی همه دورهم جمع شده بودن پشت بابام بد گفته بود منم ناراحت شدم نرفتم واسه شام اونشب دعوامون گرفت

به کارما اعتقاد دارم😉.. بلاخره یه روزی منم به چیزایی که دلم میخواد میرسم🫠🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفته همه جا گفته فلانی دیشب خونشون دعوا کردن برگشت دهن منو فحش داد از خونه بیرونم کرد و فلان یعنی یه حرفهایی زده اومده به گوشم رسیده دارم روانی میشم بقران اگه من به اون فحش دادم یا از خونه بیرونش کردم مگه میشه اصلا جلو شوهرم مامانشو به فحش ببندم از خونه بیرونش کنم؟؟؟

خلاصه اونشب با بدبختی تموم شد 

فرداش مادرشوهرمو دیدم بهش سلام دادم جواب نداد پس فردا دیدم سلام دادم بازم روشو کرد اونور

مامانمم اومد کلی نصیحت و اینا 

بعدش خواهرشوهرمم خونه پدرش بود اونا اومدن همگی خونه ما جاریم منم اعصابم خرد شد که تو چرا زنگ زدی من نمیخوام کسی مسائل منو بدونه

من خدا شاهده به مادرشوهرم بی احترامی نکردم شوهرم زنگ زد به مامان من بیا این کره خره بردار ببر اعصاب منو ریخته بهم🥲🥲