2777
2789
عنوان

در جواب این حرف مادرشوهرتون چی میگین🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 22 پست
میگم ولی انگار نه انگار فکر میکنه فقط خودش کار خونه داره حتی توقع داره من کارای خونه خودمونو ول کنم ...

پس تو کار خودت رو بکن

مادربزرگ خدابیامرز من هم اینطوری بود، تنها زندگی میکرد مامانم هر روز بهش سر می‌زد براش غذا درست میکرد اگه یه روز نمی‌رفت زنگ میزد چرا نیومدی مگه کارت چیه

«یک احساساتی هست یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند, نمی شود گفت ، آدم را مسخره می کنند؛ هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می کند..🌱» |صادق هدایت

من ک کمک میکنم ولی خوشم نمیاد همش برم اونجا مشکلم رفتن یا نرفتن نیست مشکلم اینه ک هربار میرم میگه چر ...

با شوهرت میری و میای یا تنها بهشون سر میزنی ؟ 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هربارمیگم باشه میام نمیرم

اعصابت بهم نمیریزه؟؟

بخدا اعصابم از الان دیگه بهم ریخته ک فردا برم میخاد باز چی بگه

ب شوهرم بگم ب مامانش بگه هی نگه چرا نمیای من ناراحت میشم؟؟.☹️

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

اعصابت بهم نمیریزه؟؟بخدا اعصابم از الان دیگه بهم ریخته ک فردا برم میخاد باز چی بگهب شوهرم بگم ب ماما ...

اوایل بهم میریخت پدرشوهرمن که توقع داشت ازصبح تاشب خونشون باشم هرروز چندوقته ازدواج کردی؟

بوسه ی خداروی زخم های قلباتون

اوایل بهم میریخت پدرشوهرمن که توقع داشت ازصبح تاشب خونشون باشم هرروز چندوقته ازدواج کردی؟

یکسال و نیمه عقدم 

اخه نمیگن هم ک دلمون برات تنگ میشه میگن کسی نیست تو کارا کمک کنه😂😂😂

جالبش اینجاس مادرشوهرم یا از من و جاریم کمک میخاد یا خودش تنها کاراشو میکنه اصلا دوس ندارهذب دختراش زحمت بده

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

یکسال و نیمه عقدم اخه نمیگن هم ک دلمون برات تنگ میشه میگن کسی نیست تو کارا کمک کنه😂😂😂جالبش اینجاس ...

اوایلش همینجوریه بهمین روندادامه بده وکمتربروعادت می کنن کمتربگن

بوسه ی خداروی زخم های قلباتون