منو پارتنرم هم قدیم همه جوره خوبه ولی این قضیه قدش خیلی رو اعصابمه انگار اعتماد به نفسمو از دست دادم بنظرتون چیکار کنم؟ خیلیم دوسش دارم دوسال باهمیم نمیتونم کات کنم نه میتونم با این قضیه کنار بیام
من دوسال باهاش رل بودم بیرون نمیرفتیم تو عکساشم قدش انگاری 180 بود چند وقت پیش رفتم بیرون متوجه شدم هم قدیم شایدم یکی دو سانت کوتاه تر ولی من خیلی دوسش دارم قصدمونم جدیه نمیدونم چیکار کنم نه میتونم کات کنم نه اینجوری اعتماد به نفس دارم آخه پارتنر رفیقام قداشون ازشون کن کم 10 سانت بلند تره
من وقتی ۱۷ سالم بود برام یه خواستگار خیلی خوب اومد خانوادم پسندیده بودن پولدار بود و محترم ولی یه مشکلی بود اونم اینکه همقد بودیم ینی جفتمونم ۱۷۰ بودیم من ردش کردم چون هنوز نوجوان بودم و احتمال اینکه قدم بلند تر بشه بود،و واقعا هم بلند تر شدم🤣 الان که ۱۹ سالمه ۱۷۴ام
ینی اگه ازدواج میکردیم من ازش بلند تر شده بودممممم
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .