2777
2789
عنوان

دخترای قشنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 19 پست

دیدم تاپیکت نیست گفتم اینجا جوابتو بدم.. داشتم تایپ میکردماا

سلام به دختر بااراده‌ای که فقط یه ذره شارژ کم کرده 😉
کاملا قاب فهم حس بی‌حوصلگی، مخصوصا وقتی همه‌چی تکراری شد و درس خوندن زورکی به‌نظر میرس.
ولی دوتا راز بهت میگم..
اول اینکه از ته دل و قلبت با خدا حرف بزن که خیلی بزرگ مهربون و قدرتمند من خودم از رفیقم که خداست خواستم اراده و ذهنی و حافظه خوب بهم بده و موفق بشم و به لطف خودش خداروشکرر.. برام معجزه ها میکن. توکا خیلی به انگیزه و همه چی کمک میکن بدون شک مطمئن باش و همه چیو بسپار به خودش.
دوم..تغییرای بزرگ، از حرکتای کوچیک شروع میشن.
اینم چندتا کار کوچولو، ساده و قابل انجام که حالتو بهتر میکن و کم‌کم ذوقت به امیدخدا برمیگرده
صبحا تختو یا حتی رو زمین میخوابی .. جاتو مرتب کن و یه آهنگ شاد بذار.( فقط مثبت که خیلی تاثیر داره مثبت گوش کردن مثبت حرف زدن مثبت فکر کردن..) همین کار کوچیک، پیام موفقیت به مغز میده.
یه لیست سه‌تایی بنویس
۳ تا کار ساده‌ی امروزم مثلا؛ یه صفحه درس، یه لیوان آب، یه ربع پیاده‌روی خونگی!
یا درس خوندنو با تایمر ۱۵ دقیقه‌ای شروع کن. کم باش ولی واقعی. ولی مطالعه درست حسابی کامل و مفید.
هر بار که تموم شد، یه تیک بزن! مغز عاشق اون تیک زدن..✅
یه دونه استیکر یا عکس خوشگل بچسبون جایی که میبینی. به خودت بگو این برای یه کاریه که امروز انجام میدم! با انگیزه و خفن..
بعد هر کار کوچیک، یه جایزه‌ی کوچولو بده به خودت. یه فیلم. یه غذای خوشمزه یا یه تیکه شکلات ..
راز اصلی این که اول به خودت حال بدی، بعد کم‌کم حال درس هم جا میافته به امیدخدا.
و یادت نره
تو قرار نیست یه‌باره پر از انرژی بشی.. تو فقط کافیه یه ذره حرکت کنی. بقیه‌ش خودش میاد ✨
خدا پشت و پناهت باش دختر باهوش

💚یا الله💚
دیدم تاپیکت نیست گفتم اینجا جوابتو بدم.. داشتم تایپ میکردمااسلام به دختر بااراده‌ای که فقط یه ذره شا ...

آخ ذوق کردم که

مرسی از کامنت قشنگ و خاصت

تلاشمو میکنم؛) 

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.