aramdartanhayi138 مدیر عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 4199 عنوان کیا خیلی خیلی زود عصبانی میشن | مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 20 پست من خیلی زود عصبانی میشم اون لحظه هیچی حالم نمیشه انگار زبونم از خودم نیس هرچی از دهنم در بیاد میگم وسیله پرت میکنم (به کسی نه) بعدش زود اروم میشم کلی عر میزنم و گریه میکنم که چرا انقد باطرفم بد حرف زدم 1404/05/14 | 11:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sogand۸۵ عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 2355 😕😕 بعضی موقع ها دخترم یه جوری عصبیم میکنه که میخوام یا انو بکشم یاخودمو🤦♀️🤦♀️🤦♀️ بدونتو؟ منینیست. بدونتو؟ رویایینیست. بدونتو؟ شبینیست. بدونتو؟ حرفینیست. بدونتو؟ شادیاینیست. بدونتو؟ هیچینیست. بدونتو؟ زندگیاینیست. بدونتو؟ قلبینیست. بدونتو؟ دنیایپرازگلنیست. بدونتو؟ چشمانینیستکهمنببینم. بدونتو؟ منهمیشهیکقلبشکستهدارم. ️. اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️
aramdartanhayi138 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 4199 بعضی موقع ها دخترم یه جوری عصبیم میکنه که میخوام یا انو بکشم یاخودمو🤦♀️🤦♀️🤦♀️ وای من انقد خودمو میزنم هرچی دستم میاد پرت میکنم بعدشم کلی گریه میکنم کع چرا باطرفم بذ حرف زدم
aramdartanhayi138 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 4199 منم متاسفانه آستانه تحملم خیلی پایینهموقعی پشیمون میشم که فایده نداره دیگهمخصوصا مدرسه ها که بازمیشه ... دقیقا منم مثل توهم 😕
sogand۸۵ عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 2355 وای من انقد خودمو میزنم هرچی دستم میاد پرت میکنم بعدشم کلی گریه میکنم کع چرا باطرفم بذ حرف زدم من بعضی وقتا یه جوری عصبی میشم که به دختر ۵ ماهه هم رحم نمیکنم اونم میزنم🤦♀️🥺 بدونتو؟ منینیست. بدونتو؟ رویایینیست. بدونتو؟ شبینیست. بدونتو؟ حرفینیست. بدونتو؟ شادیاینیست. بدونتو؟ هیچینیست. بدونتو؟ زندگیاینیست. بدونتو؟ قلبینیست. بدونتو؟ دنیایپرازگلنیست. بدونتو؟ چشمانینیستکهمنببینم. بدونتو؟ منهمیشهیکقلبشکستهدارم. ️. اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️
aramdartanhayi138 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 4199 من بعضی وقتا یه جوری عصبی میشم که به دختر ۵ ماهه هم رحم نمیکنم اونم میزنم🤦♀️🥺 🥺🥺
aramdartanhayi138 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 4199 من بعضی وقتا یه جوری عصبی میشم که به دختر ۵ ماهه هم رحم نمیکنم اونم میزنم🤦♀️🥺 اروم باش اون گناهی نداره🥺