2777
2789
عنوان

بیاین بحرفیم🎀✨️

| مشاهده متن کامل بحث + 4487 بازدید | 464 پست
دقیقا ولش کن بابا بعضیا عقل ندارن تازه من کوچیکترین سایتم ولی به همه مشاوره میدم🤭

خیلی ناراحت شدم از دستش

منم به همه مشاوره میدادم و همه میگفتن عاقلی و من ذوققق😂😂😂

دختر چشم ابرو مشکی که دل نمیده به هیچکی♟️🎨🥊تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

خیلی ناراحت شدم از دستشمنم به همه مشاوره میدادم و همه میگفتن عاقلی و من ذوققق😂😂😂

😂😂😂آفرین دخترم

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو با تغییر کاربریت هم اخلاقت عوض میشه😂😂😂

آره😂😂😂🔪

دختر چشم ابرو مشکی که دل نمیده به هیچکی♟️🎨🥊تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

چطور با دوتاکاربری همزمان انلاینی ؟😃

ببا یکی از تو گوگل اومدم با اون یکی از تو فایرفاکس

آره😂😂😂🔪

😂😂😂

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

ببا یکی از تو گوگل اومدم با اون یکی از تو فایرفاکس

😅😅

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

😅😅

شما کاربری دیگه ای دارین؟من ۴ تا کاربری دارم😂😂😂

شما کاربری دیگه ای دارین؟من ۴ تا کاربری دارم😂😂😂

چه زیااااد🥸😂

من متعهد به یک کاربری ام 😃

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

چه زیااااد🥸😂من متعهد به یک کاربری ام 😃

بهتره یه کاربری😂من به خاطر تعلیق شدن مجبور شدم

بهتره یه کاربری😂من به خاطر تعلیق شدن مجبور شدم

متوجهم عزیزم 

اما خب اشکال نداره شرایط اینطور بوده❤️

بی انصاف

والا خودمم نمیخواستم انقدر داشته باشم یه سری شرایط پیش اومد که مجبور شدم🥲