samarrrr مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 769 عنوان کسی سوره آیی از قرآن بلده که بشه😔💔❤️🩹 138 بازدید | 20 پست سلام به همگی ، دوستای گلم کسی سوره و دعایی بلده یا نذر و نیازی برای کسی که بچه دار نمیشه ؟ دیگه نمیدونم چیکار کنم 🥲 هی میخوام امیدمو از دست بدم به خودم میگم سمر خدا خیلی بزرگه🙃🌏 1404/05/14 | 02:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elllaahm عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 44 خوشگلم شاید واقعا خدا یه چیزی میدونه و به صلاحته ، دکتر نازایی رفتین؟
فاطیمااااا۷۷ عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 1231 برات دعا میکنم از ته دلم و سر نمازم تو هم برای حفظ شدن آبروم تو زندگیم دعا میکنی؟
samarrrr مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 769 خوشگلم شاید واقعا خدا یه چیزی میدونه و به صلاحته ، دکتر نازایی رفتین؟ اره عزیزم ، ماه پیش درمان اصلی نازایی رو شروع کردم ولی خب ۳ ساله اقداممتو این ۳ سال درمان های ناموفق داشتم ولی اصولی نبود حالا یک ماه شروع کردم به درمان
samarrrr مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 769 برات دعا میکنم از ته دلم و سر نمازم تو هم برای حفظ شدن آبروم تو زندگیم دعا میکنی؟ اره عزیزدلم 🥲 منم برات آیت الکرسی میخونم دعایی که همیشه آرومم کرد🙃❤️🩹
samarrrr مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 769 منم دنبالشم😔از چله زیارت عاشورا که نتیجه نگرفتم ای جانم🥲 شما چند وقته اقدامید؟
elllaahm عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 44 اره عزیزم ، ماه پیش درمان اصلی نازایی رو شروع کردم ولی خب ۳ ساله اقداممتو این ۳ سال درمان های ناموفق ... صبور باش خوشگلم خدا بهترین زمان بهترینو برات رقم میزنه دعات میکنم گل قشنگم
فاطیمااااا۷۷ عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 1231 اره عزیزدلم 🥲 منم برات آیت الکرسی میخونم دعایی که همیشه آرومم کرد🙃❤️🩹 خیلی ممنونم زندگی خیلی تو خطره 🥲😭اگه اون ادم نامردی کنه و همچیو بگه من نابود میشم تنها چاره ام محو شدنم از دنیاست
samarrrr مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 769 صبور باش خوشگلم خدا بهترین زمان بهترینو برات رقم میزنه دعات میکنم گل قشنگم مرسی عزیزم 🙏🏻 خدا بهتون همیشه حال خوش بده گلم❤️🩹🥲
samarrrr مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 769 خیلی ممنونم زندگی خیلی تو خطره 🥲😭اگه اون ادم نامردی کنه و همچیو بگه من نابود میشم تنها چاره ام محو ... عزیزمممم🥺 انشالله خدا کمکت کنه ، نمیدونم مشکلتون چیه ولی اینو میدونم خدا بنده هاشو خیلی دوست داره و ابروشون براش خیلی مهمه🙃❤️
فاطیمااااا۷۷ عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 1231 عزیزمممم🥺 انشالله خدا کمکت کنه ، نمیدونم مشکلتون چیه ولی اینو میدونم خدا بنده هاشو خیلی دوست داره ... خدا نمیزاره آبروم ریخته بشه مگه نه؟ قول میدم اگه اتفاق نیافته برا با فانون جذب کمک کنم تا بتونی بچه دار بشی 🥲البته الانم میتونم مشکلی ندارم قانون جذبم از راه قرآنه خرافات نیست خیالت راهت هیچی هم نمیخوام جز دعا
samarrrr مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 769 من دو ساله انشالله سال دیگه این موقع بچه هامون بغلمون باشن 🥲❤️🩹#یا_حسین( ع)🌏🤍به زیبایی نامت به اشک کودکانت به ماه محرمو حرامت به بغض شش ماهت به حال غریبانت قَسمت میدهم 🙌🏻🤲🏻انشالله دامن تک تک عزیزانی که مشکل دارند بزودی سبز بشه آمین