zadsa7 مدیر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 2366 عنوان نینی سایتو ب اتیش میکشم جوابمو ندین | مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 50 پست اقا من متاسفانه روی پیشونیم و سر گونه هام هی جوش زد ی یاله و هی جاش موند و افتضاح شده تورو خدا هر لایه بردار ضدلک هر چیزی ک استفاده کردین و ب نطرتون عالی بود بهم بگین من داره از قیافم بدم میاد دیگه 1404/05/14 | 00:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zadsa7 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 2366 برای فرورفتگی باید ترمیم کننده بزنی ترمیم کننده سیکل عالیه بازم مشکلی داشتی بگو اسمش سیکله؟پماد ها چی برای جای جوش ک لکه قهوه ای شده
zadsa7 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 2366 میشه زودتر به آتیش بکشی که من دیگه نیام؟ خودمم اعتیاد پیدا کردم😂
shankayyn98 عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 8366 مترونیدازول و اداپالن باید با هم مصرف کنیم؟جوش رو خشک میکنه و جاش رو میبره؟زینک اکساید موی صورت رو ز ... مترو نیتازول یه نقطه بزار زو جوش ات تا جذب بشه من اداپالن رو شب ها میزنم روی زیر جلدیام نه زیاد نمیکنه مطمئن باش اکانت ۳ نفره مون💞🤪
shankayyn98 عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 8366 اسمش سیکله؟پماد ها چی برای جای جوش ک لکه قهوه ای شده تترمیم کننده سیگل برای لک هم زینک اکساید هر شب قبل خواب یه نقطه اندازع عدس بزار رو لکه های قهوای اکانت ۳ نفره مون💞🤪
zadsa7 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 2366 جاش لک هست یا فرورفنگی برای جوش فقط مترونیدازول و اداپالن و برای لک هم فقط ژینک اکساید ببین من جوش هایی ک میزنم هورمونی هست ب خاطر تنبلی تخمدان و متورم قرمز هستند ب نطرت این پماد خوبن برای مدل جوشان ک استفاده کنم و متاسفانه. چ کارش داسته باسم چه نه جاشون میمونه لک قهوه ای میسه ی سری جاها فرورفتگی😐🥲
atra76 عضویت: 1404/05/14 تعداد پست: 11 بنظر من الکی اینهمه کارای مختلف نکن. از کسی که کارشو بلده مشورت بگیر و بپرس. من خودم یکسره جوش میزدم و جاهاشون مونده بود تو رفتگی بود. مشاوره گرفتم از یه نفر تو اینستا عالی بود
zadsa7 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 2366 تترمیم کننده سیگل برای لک هم زینک اکساید هر شب قبل خواب یه نقطه اندازع عدس بزار رو لکه های قهوای خب اخه سر گونه هام انداره ی سکه هی رو هم جوش زده جاش مونده فقط جا یک جوش تو ی قسمت نیست من ی کوچولو لو بزنم رو همون
zadsa7 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 2366 بنظر من الکی اینهمه کارای مختلف نکن. از کسی که کارشو بلده مشورت بگیر و بپرس. من خودم یکسره جوش میزد ... والا من رفتم دکتر سه بار نسخه داد و مضخرف بود انگار فقژ میخواست ب هر بهانه ای جیبم خالی کنت. دکتری ک کلیی ازش تعذیف بود
shankayyn98 عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 8366 ببین من جوش هایی ک میزنم هورمونی هست ب خاطر تنبلی تخمدان و متورم قرمز هستند ب نطرت این پماد خوبن ب ... عزیزم اول اون مشکل رو حل کن دوم یه کاری هم میکنم انجام بده سعی کن اصلن یبوست نداشته باشی و چیزهای شیرینی کم بخوری برای اون جوش قرمز دو پماد که گفتم باهم قاطی کن و بزار روی جوش هات اکانت ۳ نفره مون💞🤪
shankayyn98 عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 8366 خب اخه سر گونه هام انداره ی سکه هی رو هم جوش زده جاش مونده فقط جا یک جوش تو ی قسمت نیست من ی کوچول ... عزیزم اون دو تا پماد ترکیب کن بزار روی جوش هات و دست نزن بزار خودش جذب بشع اکانت ۳ نفره مون💞🤪
zadsa7 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 2366 عزیزم اول اون مشکل رو حل کن دوم یه کاری هم میکنم انجام بده سعی کن اصلن یبوست نداشته باشی و چیزهای شی ... برای تنبلب تخمدان رژیم غذایی گرفتم ورزشم میکنم داروها مصرف میکنم اما تغییری رو جوشان نزاشته مرسی از راهنماییت ی سوال تو گذاستن تو صورت تو آب یخو امتحان کردی یا چیزی ازش میدونی