2777
2789
عنوان

تندخوانی

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 38 پست
پس تاثیری داشت براتون

خیلی باید تمرین بکنی،،،، تندخوانی یه مهارته و هر مهارتی هم نیاز به تمرین مداوم داره، شاید من زیاد تمرین نکرده باشم

نه والا، توی دروس اساسیم که اصلا تندتر نشدم، شما شرکت کن شاید واست مفید باشه

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایونی که تو این سایتن، اگه صحبت یا دردو دلی دارید بیایین پیش خودم، با درخواست های دوستی بیخود، مزاحم دیگران نشویم🙏

خیلی باید تمرین بکنی،،،، تندخوانی یه مهارته و هر مهارتی هم نیاز به تمرین مداوم داره، شاید من زیاد تم ...

ممنونم از راهنماییتون

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من زیاد دوره تندخوانی شرکت کردم عباس منش ،شاه بابایی،حسن زاده،فانتوم، سهیل امانی 

خیلی زیاده تاثیر داشت سرعت مطالعه ام تقریبا هشت برابر شد و حافظمم خیلی قوی شده  

اگه خواستی میتونم بهت بدمشون

من زیاد دوره تندخوانی شرکت کردم عباس منش ،شاه بابایی،حسن زاده،فانتوم، سهیل امانی خیلی زیاده تاثیر دا ...

من هم تند خوانی آقای همای نیکفر شرکت کردم خوبه به نظرتون 

ممنونم از راهنماییتون لطف کردین

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

نمیدونم من همای نیکفر شرکت نکردم عزیزم

پس تاثیر داشته برا شما ؟

اره

ممنونم لطف کردین

ممنونم از راهنماییتون

زنده باشید 🌹

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایونی که تو این سایتن، اگه صحبت یا دردو دلی دارید بیایین پیش خودم، با درخواست های دوستی بیخود، مزاحم دیگران نشویم🙏