2777
2789
عنوان

یدونه خارجی اومده پیوی ام خانمه

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 52 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای ددمباشه الان بلاک میکنمتو تلگرام پیام داد

ترکی؟😂

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

واییییییییییی اینا کلا*ه بر*دارهستن بلاک اش کن

عید امسال یه خانمی از مونیخ آلمان پیام داده بود به من که میخواستم سفر کنم ایران بعد شماره اون آدمی که قرار بوده منو تو سفر همراهی کنه بهم دادن من الان پیام دادم به شما اشتباهی

بعد میگفت میتونی همراه سفرم بشی و از این چرت و پرتا

منم بلاک اش کردم

تو اینستا دیدم اینا تو کار رمز و ارز اینا هستن نمیدونم دقیقا چکار میکنن ولی کلا*ه بر*دار هستن 

اره

آره ترکا زود گول این حرفا رو میخورن مخصوصا من🤣🤣🤣

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

🫠🫠🫠🫠😂😂😂😂😂اشک تو چشام حلقه شد ینی از خنده

🤣🤣🤣🤣🤣🤣