2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ حرفی رو به هیچکس نگو.......هیچکس..........هیچکس.........هیچکس

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بارفیق بدگشتن 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

این نصیحت میکنم: 

هیچکس ، هیچکس ، الکی باهاتون نیست یک منافعی براش دارین که باهاتون هست حالا صرفاً منافع مالی نیست میتونه مثلا دوستتون باشه که منافعش نسبت به شما این باشه که مثلا باهاش برید بیرون اگه واسعه همین آدم منافعش تامین نکنید مثل اب خوردن کنارتون میزارن جوری که انگار از اول وجود نداشتید همین دوستتون اگه باهاتون سه بار قرار بیرون رفتن بزارید نرید بار چهارم دیگه بهتون زنگ نمیزنه پس برای هیچکسی خودتون به اب و اتیش نزنید

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

از اون دسته از آدمایی هستم که اشتباه بزرگ نمیکنم یعنی خیلی محتاطم

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

اگر میخوای ازدواج کنی حتی ازدواج سنتی 

و حتی اگه خانواده معتقدی داری

مدتی رو به آشنایی بگذرون

بیشتر از چند ماه باهاش برو و بیا

فقط مامان و بابات بدونن

بدون عقد و مهمونی و باخبر شدن بقیه 

و هرجا فهمیدی به درد هم نمیخورین بدون ترس از اون رابطه بیا بیرون

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

خانواده و فامیل طرف خیلی مهمه 

خیلی باید تحقیق کرد 

فحش میدند

تحقیر میکنند