2777
2789
عنوان

خریدای 13 صفر

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 102 پست
از نظر دینی که بدعتهاز نظر عموم هم خرافه ای بیش نیستچرت و پرت محضهاصلا چنین چیزی وجود نداره

برا ما رخ میده

تویی که داری امضامو میخونی ،برای رسیدن هر دوتامون به حاجت هامون دعا کن💞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرته محضه هیچی نشد واسه من 

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

من کفش گرفتم نصفه نیمه ام حاجت گرفتم......شکر

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

باز ۱۳ صفر داره میشه

باز شروع شد باز شروع شد

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

چند ساله به نیت بچه میخرم هیچی به هیچی 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
برای شفا یه تیکه پارچه سبز بخربرای رزق و روزی سفره کیف پول برای درآمد خوب

خریدیم که دوبل مریض شدیم جمع کنیم این چرا و پرتارو خدا هم کاری ازش ساخته نیس حالا شما میگین 13 صفر

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔

انجام دادم و به خواسته ام نرسیدم....ریشه ای هم در موردش تحقیق کردم هیچ روایت و حدیث و گفتاری در موردش وجود نداره...پس خرافات هست و زاده ی ذهن یه عده آدم

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...