2777
2789
درسته تنهایی سخته ولی انتخاب اشتباه از اون بی نهایت سختتره . از زندگیت لذت ببر . ازدواج هم زمان درست ...

لذتی نداره من نه رفیق بازم نه اهل پارتیو اینجور چیزا 

کسی که بسختی به وجود اومده،انقد راحت از مردنش نگواز زندگی لذت ببر.مردن راه نیست.راحته.بهترین آدم تو ...

مهمه که کی بیاد داره دیر میشه 

تو پیری بیاد به چه درد من میخوره 

چرا انقدر بدبختم اخه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مهمه که کی بیاد داره دیر میشه تو پیری بیاد به چه درد من میخوره چرا انقدر بدبختم اخه

سنی نداری که!!!

عجله نکن.فقط امید و لذت از زندگی

عشق غافلگیر میکنه

صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن

کسی که بسختی به وجود اومده،انقد راحت از مردنش نگواز زندگی لذت ببر.مردن راه نیست.راحته.بهترین آدم تو ...

چندین ساله ، حضوری تو کل عمرم تعداد خیلی کمی خییلی خیلی کم پیشنهاد دادن و مجازی هم یا خیلی داغونن یا اکثرا لاشین 

اصلا قفله انگار ، برا چی باید زنده باشم وقتی تنهام وقتی اینجور که مشخصه همه چیو قفله قراره تنها بمونم نه خانواده ای نه پاتنری نه بچه ای 

یعنی چی ترسو ، ترس چی؟

برات کارت کشیدم 

احمق نشون دهنده‌ی شروعی تازه فرصتی تازه اما پر ریسک ینی باید با چشم باز قدم برداری

جادوگر معکوس ینی ممکنه فردی در مسیرت باشه که صداقت نداره یا حتی خودت هنوز آمادگی لازم برای مدیریت یک رابطه جدی رو نداری. این کارت می‌تونه نشون‌دهنده فریب، خودفریبی یا استفاده نادرست از توانایی‌ها باشه. شاید اعتماد به نفس یا باور به خودت پایین اومده، یا حس می‌کنی کسی تو رو بازی داده.

عاشقان ینی کارتیه که نشونه رابطه‌ای عمیق و تصمیم جدیه. توی زمینه ازدواج، این کارت خیلی نویدبخشه؛ ولی همراه با دو کارت قبل، می‌تونه نشون بده که:

یک انتخاب مهم در پیش داری؛ باید بین دو راه یا دو نفر تصمیم بگیری.

عشق واقعی ممکنه در دسترست باشه، ولی فقط در صورتی که فریب، دودلی یا ترس‌های درونی رو کنار بذاری.

🌙✨️

چندین ساله ، حضوری تو کل عمرم تعداد خیلی کمی خییلی خیلی کم پیشنهاد دادن و مجازی هم یا خیلی داغونن یا ...

دلت روشن باشه.واس دختر خوب،همیشه شوهر هست

قربونت❤️میگه عشق واقعی میاد سر راهت ولی باید حواست رو جمع کنی فریب نخوری یا اعتماد به نفست رو از دست ...

ممنونم ❤ ولی مهمه که کی بیاد دیگه سنم بره بالا بدرد نمیخوره 

حتما بدم پس انقدر بد که تا الان داغون گذشته

چرا بد؟

مگه چکار کردی که فک میکنی همه میدونن؟

سخت نگیر.واسه شروع همیشه وقت هست.

یه آدم دیگه شو.سخت نیست

۲۵سالمه چند ماه دیگه میشم ۲۶ و همچنان هیچی به هیچی حتی ۲۷ هم برا ازدواج دیره

خواهرای من ۳۵ سالشونه.ولی هنوز عجله ندارن😅

چته دختر؟😅

ولی زودم نیست😐

دلم روشنه که یکی دلش بهت گیره🤷