rahaaa___ مدیر عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 507 عنوان حس ششم هس❓ | مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 53 پست ماه تولدمو حدس بزن 😀 1404/05/13 | 18:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عروس_جیگر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 3808 احساس میکنم پر انرژی و شیطونی یکم ناراحتی از یه چیزی ولی رفع میشه و در اون حد نیست که بهش فکر میکنی آره درست میگی حالم این روزا خیلی بده امیدوارم که درست بشه ممنونم ازت برات ۵ تا صلوات فرستادم فقط در مورد حاملگیم چیز دیگه ای احساس نکردی؟ خدایاشکرت ❤
آووکادویم عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 11010 آره درست میگی حالم این روزا خیلی بده امیدوارم که درست بشه ممنونم ازت برات ۵ تا صلوات فرستادم فقط در ... انشاالله خوب بشه حالت عزیزممنم برات پنج تا صلوات میفرستمیه چیز دیگه ازت حدس میزنم درست بود بگورنگ لباست زرد داره؟ شرک،غول سبز مهربان(لایک نکن)کره خر مگه نمیفهمی بچه مولوی بچه خیابون مولویه
rahaaa___ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 507 نتونستم دقیق بگم همینجوری گفتم بنظرت منطقی برو جلو یا ازش بپرس یا اگه با کس دیگه ای تو رابطست نزدیکش ... خودش گف با کسیم توی دعوا ولی دروغ گف دگ پیام ندم😅😂فک کنم حدست درستهخیلی وقته باهاش در ارتباط نیستم ولی دوسش دارم🙁
آووکادویم عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 11010 خودش گف با کسیم توی دعوا ولی دروغ گف دگ پیام ندم😅😂فک کنم حدست درستهخیلی وقته باهاش در ارتباط نیستم ... پسرا اگه کسیو دوست داشته باشن ولش نمیکننولش کن ارزش نداره اینو طبق حس ششم نمیگما کلا میگم چیزیو بخوان براش تلاش میکنن ولش نمیکنن شرک،غول سبز مهربان(لایک نکن)کره خر مگه نمیفهمی بچه مولوی بچه خیابون مولویه
دخترپرتلاش84 عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 23029 انشاالله خوب بشه حالت عزیزممنم برات پنج تا صلوات میفرستمیه چیز دیگه ازت حدس میزنم درست بود بگورنگ لب ... رنگ لباسم مشاور انتخاب رشته کنکور
عروس_جیگر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 3808 انشاالله خوب بشه حالت عزیزممنم برات پنج تا صلوات میفرستمیه چیز دیگه ازت حدس میزنم درست بود بگورنگ لب ... نه جانم زرد نداره خدایاشکرت ❤
parmissssss عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 9233 احساس میکنم پر انرژی و شیطونی یکم ناراحتی از یه چیزی ولی رفع میشه و در اون حد نیست که بهش فکر میکنی گلم کراشم پیام میده؟کی ازدواج میکنم با کی شغلش چیه بچه ها اگه شد برام دعا کنید چیزی که میخوام بشه ، ممنونم🤍
آووکادویم عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 11010 گلم کراشم پیام میده؟کی ازدواج میکنم با کی شغلش چیه عزیزم حس ششم نیستم حدسی ماه تولدارو گفتم شرک،غول سبز مهربان(لایک نکن)کره خر مگه نمیفهمی بچه مولوی بچه خیابون مولویه
parmissssss عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 9233 عزیزم حس ششم نیستم حدسی ماه تولدارو گفتم اها باش گل بچه ها اگه شد برام دعا کنید چیزی که میخوام بشه ، ممنونم🤍