2777
2789
احساس میکنم پر انرژی و شیطونی یکم ناراحتی از یه چیزی ولی رفع میشه و در اون حد نیست که بهش فکر میکنی

آره درست میگی 

حالم این روزا خیلی بده امیدوارم که درست بشه 

ممنونم ازت 

برات ۵ تا صلوات فرستادم 

فقط در مورد حاملگیم چیز دیگه ای احساس نکردی؟ 

خدایاشکرت ❤
آره درست میگی حالم این روزا خیلی بده امیدوارم که درست بشه ممنونم ازت برات ۵ تا صلوات فرستادم فقط در ...

انشاالله خوب بشه حالت عزیزم

منم برات پنج تا صلوات میفرستم

یه چیز دیگه ازت حدس میزنم درست بود بگو

رنگ لباست زرد داره؟

یجوری میرم انگار از اول نبودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نتونستم دقیق بگم همینجوری گفتم بنظرت منطقی برو جلو یا ازش بپرس یا اگه با کس دیگه ای تو رابطست نزدیکش ...

خودش گف با کسیم توی دعوا ولی دروغ گف دگ پیام ندم😅😂

فک کنم حدست درسته

خیلی وقته باهاش در ارتباط نیستم ولی دوسش دارم🙁

خودش گف با کسیم توی دعوا ولی دروغ گف دگ پیام ندم😅😂فک کنم حدست درستهخیلی وقته باهاش در ارتباط نیستم ...

پسرا اگه کسیو دوست داشته باشن ولش نمیکنن

ولش کن ارزش نداره اینو طبق حس ششم نمیگما کلا میگم چیزیو بخوان براش تلاش میکنن ولش نمیکنن

یجوری میرم انگار از اول نبودم

انشاالله خوب بشه حالت عزیزممنم برات پنج تا صلوات میفرستمیه چیز دیگه ازت حدس میزنم درست بود بگورنگ لب ...

رنگ لباسم

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌.