2777
2789
عنوان

بابام باهمه مشکل داره

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 31 پست
دلیلش اینه بد دله به همچی شک داره قربونت برم خودتو ناراحت نکن🥺♥

منم بابام بد دل بود یکم ... الان ولی اوکیه ... اونموقع جوون بود یکم ساده بود ... ایشالا مشکل شما هم حل بشه ... ولی مواظب خودت باش و بدون هیچی تقصیر تو نیست ... فکرت آزادانه و روشنفکرانه باشه تا موقعی که حالا یا شاغل بشی یا ازدواج کنی ، یه وقت خودت سمی نشو 💕🤗

من محو خدایم و خدا آن من استتتت😔👈👉میشه یه چی بگی انگیزه بگیرم واسه درس خوندن ؟ میسی ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیلش اینه بد دله به همچی شک داره قربونت برم خودتو ناراحت نکن🥺♥

ای بابا

شما کار خودتونو بکنید در حد تعادل

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

عجب بابات شخصیت محافظه کار و سمیی داره نمیدونم چیبگم 🥲

ببین تمام حواسش اینه ما با کی صحبت میکنیم شبایی که سرکاره بازدیدامو چک میکنه ببینه تا کی بیدارم 

رو گوشی من زنگ میزنه میگه کجایی کی همونجاس و... 

بعد زنک میزنه رو گوشی مامانمم همین سوالا رو میپرسه ببینه حرفامون مثل همع یانه داریم دروغ میگیم

منم که تا به الان همینطوری زندگی کردم نه مسافرتی نه دوستی هیچی

غصه نخور یه روزی این روزا میگذره.

این چیزا باعث شد تمام تلاشمو بکنم مامان خوبی برای پسرم بشم و جو خونه رو متشنج نکنم.

الهی به امید خودت...  
ای باباشما کار خودتونو بکنید در حد تعادل

ببین تمام حواسش اینه ما با کی صحبت میکنیم شبایی که سرکاره بازدیدامو چک میکنه ببینه تا کی بیدارم 

رو گوشی من زنگ میزنه میگه کجایی کی همونجاس و... 

بعد زنک میزنه رو گوشی مامانمم همین سوالا رو میپرسه ببینه حرفامون مثل همع یانه داریم دروغ میگیم

ببین تمام حواسش اینه ما با کی صحبت میکنیم شبایی که سرکاره بازدیدامو چک میکنه ببینه تا کی بیدارم رو گ ...

بابات مشکل روانی داره قطعا 

به نظرم تحمل کن یکم دیگه برو دانشگاه تا حدی ازادی هاتو به دست میاری مخصوصا اگه رشته خوبی توی شهر دورتر قبول شی 

فعلا به نظرم خودتو با شرایط وقف بده و از تو خونه موندن لذت ببر درگیری با این مدل ادما فقط خودتو اذیت میکنه 

ببین تمام حواسش اینه ما با کی صحبت میکنیم شبایی که سرکاره بازدیدامو چک میکنه ببینه تا کی بیدارم رو گ ...

متوجه شدم

شکاک بودن خیلی بده اطرافیان خیلی اذیت میشه

این جور آدم‌ها اگه دارو مصرف کنن شاید بهتر بشن ولی مشکل اینه قبول نمی‌کنن برن پیش روانپزشک

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

چه مشکلی؟ رفتارایی که بامن داره بدترشو با مامانم داره فایده ندارع

نمیدونم .... الان مجبوری فقط بسوزی و بسازی .. ولی اصلا ناراحت نباش خیلیا مشکله خودتو دارن ... هر موقع که بابات سعی کرد دست رو تو یا مامانت بلتد کنه تو هم مثله میش نشین ... اگه میتونی برو سمتشو دستاشو بگیر یا تهدیدش کن که با ۱۱۰ زنگ میزنی ... اینجور کارا و محدود کردن خانواده غیر قانونیه ..‌ کسی رو نداری تو فامیل ؟ 

من محو خدایم و خدا آن من استتتت😔👈👉میشه یه چی بگی انگیزه بگیرم واسه درس خوندن ؟ میسی ...

کاش زودتر این روزا بگذره🥺خوش به حال پسرت که همچین مامان خوبی داره❤

امیدوارم عزیزم ... شما ۱۶ سالته ... میتونی درستو بخونی ... یادت باشه فعلا درسخوندن تنها راه ازادشدنته ... وگرنه اگه درستو ادامه ندی تهش ممکنه با یکی برتر از بابات ازدواج کنی و ... دیگه ولش ...