2777
2789
عنوان

بچه ها برای چی با همچین پسرایی میگردین ⁉️🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 30 پست
نه خیر رابطه دوطرفه نیست اگه شما تو بیمارستان بودید میدید چقدر دختر بخاطر بارداری مراجعه می‌کنن به ب ...

اون نادونی خودش که مواظب نبوده . رابطه یک نیاز دو طرفس . سرویس دادن؟ اینکه زن یک خدمتکار جنسی بدونی حرمت؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا توهین میکنید شما با یه مایه دار برو تو رابطه که هروز برات خرج کنه ولی حق نداری تعین تکلیف کنی که ...

باهاش بحث نکن عزیزم

به امضاش رجوع کن

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

نه خیر همه شون می‌خوان کات کنن اصلا علاقه هم وجود نداره چون صرفا نمی‌خوان سینگل باشن که دلیلش هم معل ...

در این صورت اسکولن

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

درسته ولی مثلا یه دانشجو پزشکی واقعا اونقدر سخته درساش که تا آخر تحصیل به درآمد چندانی نمیرسه ولی خب ...

استارتر پولدار یا متوسط مقایسه نکرد 

گفت مردایی که تو رابطه خرج نمیکنن حالا پولدار متوسط یا هر چی 

زیبایی برای زن یک مزیت 

پول برای مرد 

جامعه و جهان همینه 

عزیزم همه قصدشون مثل شما از ایجاد یک رابطه پول و مسائل اقتصادی نیستبا ی فقیر که عاشقش هستی باشی سگش ...

عریزم از لحاظ فیزیولوژیکی این عشق مدنظر تون با خوردن چندتا شکلات توی بدن جبران میشه 😉

شما اگه با کسی نباشی که نتونه بهت محبت واقعی و کادویی بکنه ذاتا ازش دل زده میشی اینقدر رویایی نباشید لطفا 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

اون نادونی خودش که مواظب نبوده . رابطه یک نیاز دو طرفس . سرویس دادن؟ اینکه زن یک خدمتکار جنسی بدونی ...

بله برای مردی که هیچ تعهدی نداره میشه برده جنسی نه نیاز عاشقانه دوطرفه 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

عریزم از لحاظ فیزیولوژیکی این عشق مدنظر تون با خوردن چندتا شکلات توی بدن جبران میشه 😉شما اگه با کسی ...

من ملاکم پول نیست شما ملاکت پوله

شما حق نداری برای من تعیین تکلیف کنی و بگی چی درسته و چی غلط، همینطور که من همچین حقی ندارم

من گدا و گشنه نیستم که هدفم پول باشه، هدفم عشق و آرامش و محبته

اون کسیم که عاشقشم قطعا زمانی باهاش میرم تو رابطه که اونم عاشقم باشه، حالا اگر پول نداره و نمیتونه کادو بخره دلیل بر این نیست که دوستم نداره

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

افرین دقیقا و اینکه بعضیا میخوان کمبودهای خودشون با پسر مردم جبران کنند

آدم دنبال یک رابطه‌ی خوب و اساسیه قاعدتا نباید ملاکش پول باشه

عزیزم برو تاپیک های منو بخون من تا حالا تو زندگیم کمتر  از گوشی آیفون نداشتم کمتر  از ماشین خارجی هم سوار نشدم همه اش هم پدرم برام فراهم کرده ولی عقل دارم با هر کی از راه رسید نمیپرم 😉

من ملاکم پول نیست شما ملاکت پولهشما حق نداری برای من تعیین تکلیف کنی و بگی چی درسته و چی غلط، همینطو ...

اوکی شما همینجور رویایی فکر کن ببین به کجا میرسی 😂

اوکی شما همینجور رویایی فکر کن ببین به کجا میرسی 😂

رسیدم، نیازی نیست برسم😂 درحال مرگ از گشنگی نیستم و منتظر نیستم ی مرد بیاد نجاتم بده مثل بعضیا...:)

وضعمم خیلی خوبه خودم خونه دارم ماشین دارم و اتفاقا با کسی هستم که خیلی دوستش دارم

اونم وضعش خوبه بد نیست ولی اگه نبودم باهاش میموندم چون دنبال پولش نیستم

شما با این روش به پول هم برسی قطعا به آرامش نمیرسی چون یکیو مجبوری تحمل کنی که احتمالا نمیخواییش چون فقط هدفت از موندن باهاش پولشه

رسیدم، نیازی نیست برسم😂 درحال مرگ از گشنگی نیستم و منتظر نیستم ی مرد بیاد نجاتم بده مثل بعضیا...:)و ...

نه خیر من هدفم پولش نیست هدفم همه چیزشه 

اینکه که کسی به من ارزش بده و برام خرج کنه فرق داره با دنبال پول بودن درضمن توی کامنت بالاتر هم گفتم من توی پایتخت ایران با بهترین امکانات که پدرم بهم داده دارم زندگی می‌کنم ولی احمق نیستم با هرکی از جوب دراومد دوست بشم