سلام.یه پسر ۶ ساله دارم از پارسال مهر ماه تا ب الان همش مریضه.هزار بار بردمش دکتر.دو هفته خوبه باز مریض میشه.بخدا درمونده شدم.هر چی شوهرم درمیاره فقط خرج دوا دکتر میکنم.دو هفته پیش تب داشت.حالا دو سه روزه سرفه.بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم این بچه خوب بشه.کسی راه حلی بلده؟ب سرم زده برم دعا بگیرم واسش انقد ک بردم دکتر و بازم همون آش و همون کاسه
دکتر احمد طباطبایی ،،،،قلهک خیابان امامزاده ،، آدرس دقیقشو میتونی از سایتش برداری نظرات بیماران و هم ببینی فوق تخصص ریه کودکان هستش ،، من امیدی به خوب شدن پسرم نداشتم ولی خداروشکر با یکبار. ویزیت خوب شد البته متخصص اطفال زیاد بردم ولی هیچ تاثیری نداشت
خواهش میکنم فقط ظهرها ساعت یکو نیم یکم زودتر مدام زنگ بزن بتونی وقت بگیری عصرها هم میخوای وقت بگیری ۷ونیم زودتر بزن تا موفق بشی نوبت بگیری مطبشم بعد از سه راه حافظیه میشه به فلکه اول نمیرسه من تو پست قبلی اشتباه گفتم فلکه اول
در ضمن وقتی میبری بگو دکتر قبل از اینکه معاینه کنی میخوام بگم چقدر درگیرم باهاش بعد مشکلت رو بگو اینجوری متوجه میشه چقدر این بچه رو دکتر بردی حالا اومدی تا نتیجه بگیری
ببین اگه خلط زرد رنگ داره و خلطاش از سرفه هاش بیشتره مثلا اونقدری که خلط داره زیاد سرفه نداره بعد یه مدتی فروکش میکنه کم میشه خلطش یا اصلا قطع میشه بعد دوباره برمیگرده پله اول تبم نداره اشتهاشم خوبه کلا بیحالم نیست وزنم کم نمیکنه پس اینا یعنی همون عفونت سینوس اون خلطا هم از پشت بینی سر میخوره تو حلقش
باز هم شماره و آدرس دکتر رو بهت دادم هر جور خودت صلاح میدونی تو که به هر حال دفعه بعد میبری دکتر دوست داشتی بیار پیش این تو گوگل هم خودت سرچ کن دکتر خسرو فولادی بخون نظراتو