2777
2789
عنوان

دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 40 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

۱ سال ازم بزرگتره ما کم سنیم من ۱۶ سالمه

واقعا ۱۶؟

ابجی جان وقت این کار نیست کل دختر من فکر کردم شما حداقل ۲۰ هستید 

چه مادر خوبی داری که نشسته با منطق حرف زده در موردش باهات ولی خب الان خیلی زوده صبر کن حداقل به ۲۳ ۲۴ برسی اون موقع انتخاب کن 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

تو این سن به این چیزا فکر نکن تمرکزتون بزارین روی پیشزفت خودتون و رابطتتون و لذت ببرین از این روز ها ...

این سن برای رابطه کمه و هیچ سودی جز عقب افتادن توی زندگی و درس و پیشرفت نداره 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

این سن برای رابطه کمه و هیچ سودی جز عقب افتادن توی زندگی و درس و پیشرفت نداره

اره درسته ولی باید به پسره بگه هدفش از رابطه ازدواحه و اگع پسره واقعا دنبال ازدواح باعاش نیست همه چیو تموم کنه 

ولی هستن ادم هایی دوربرم که از سن کم شونزذه هیفذه رابطع شروع کردن و کنار هم موندن و ازدواح کردن همه اینا بستگی به پسر داره که هدفش از رابطه چبه 

بله خداروشکر مامانم گله 🤣🤣

خودتم گلی ولی آبجی از من بهت نصیحت به عنوان کسی که این دوره رو تجربه کردم این دوره جز یه خوشی زودگذر چیزی نیست و بعدش عقب افتادگی درس و زندگی ورزش و اصلا از همه لحاظ عقب می‌فتی 

بنظرم تلاشتو بکن از ۲۴ بهترین سن برای فکر به ازدواج برای خانوم هست اون موقع و با کسی که ۳ سال حداقل بزرگتر باشه و دستش به دهنش برسه نه کسی که خرجش رو ننه باباش بدن 

اره درسته ولی باید به پسره بگه هدفش از رابطه ازدواحه و اگع پسره واقعا دنبال ازدواح باعاش نیست همه چی ...

آخه چه هدف ازدواجی پسر ۱۷-۱۶ساله که کلاس دهم یا یازدهم هست چی داره باید چند سال حداقل چهار سال بره دانشگاه یه لیسانس خیلی ساده بکیره تازه اگه ارشد نره بخونه سربازی داره تازه بعدش باید از صفر بیاد شروع به کار کنه 

الان اگه بگه بهش میگه ازدواجه هدفم ولی هدفش فقط هوس هست هوس هوس هوس 

مرسی عزیز دل چشم

ممنون که منطقی نگاه می‌کنی امیدوارم که بهترین راهو انتخاب کنی و بهترین نتیجه رو بگیرید