2777
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 36 پست
میگزره و بگزره:میگذره و بگذره 😊😊 میگم بعد هفت سال هنوز این عادت به سرشه؟؟یعنی قبلش هیچ تلاشی نک ...

نمیخام عوضش کنم قبلا هم خیلی تلاش کردم میخام بدونم من چیکتر کنم دیگه دارم ضعف اعصاب میگیرم

نمیدونم چرا از وقتی مادر شوهرم فهمیده باردارم همش میخواد شوهرمو بکشه سمته خودش.همش به من دهن کجی میکنه و عوضش شوهرمو میزاره رو سرش درصورتی که قبل از بارداریم اصن اینجوری نبود.به نظر شما چرا؟

گر نگهداره من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعدشم در مورد خانوادت و اطرافیان بهش اطلاعات نده. در موردشون چیزی نگو. بگو زندگی هر کس به خودش مربوطه. مگه ما تو زندگی بقیه هستیم. بگو سرک کشیدن تو زندگی دیگران اخلاقی نیست. و....  آنقدر شعار بده از دستت خسته بشه دیگه جلوت چیزی نگه و غر نزنه.

نمیخام عوضش کنم قبلا هم خیلی تلاش کردم میخام بدونم من چیکتر کنم دیگه دارم ضعف اعصاب میگیرم

چ اعصاب خوردکنه ..میفهمت ولی خب مجبوری بسازی دیگه.

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
نمیدونم چرا از وقتی مادر شوهرم فهمیده باردارم همش میخواد شوهرمو بکشه سمته خودش.همش به من دهن کجی میک ...

چون حسوده.مطمعن باش الان تودلش میگه اره بچه میاره ک جاشو قرص کنه.دیدم ک میگم

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

کاری جز تحمل ازت برنمیاد

ببین وقتی میشینه کنارت این حرفارو میزنه بگو بس کن خوشم نمیاد اینهمه خاله زنک بازی درمیاری به منو توربطی نداره بقیه چه جورین دست بردار

از کنارش بلند شو

اگه دیدی بازم همینکار و ادامه میده بازم هرجایی هستین بلند شو برو یه جای دیگه مثلا تو اتاق و درو ببند تا بدونه حوصلتو سر برده

اگه پرسید چرا گوش نمیدی یا کجا میری بگو از دست حرفای تو دارم فرار میکنم گوش نمیدم چون بجای حرفای دوتاییه خودمون میشینی حرص زندگیه اینو اونو میخوری 

دلم نمیخواد تو این موارد شریکت باشم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
شاید مشکلش ریشه تو دوران بچگیش داره بخاطر تربیت و شرایطی ک توش بزرگ شده و اعتماد ب نفسشو ازش گرفتع

عزیزر جان میگم اعتماد ب نفس داره اونم چجور فک میکنم ی چیز دیگس مشکل بخدا همه بهم میگن چجور باهاش زندگی میکنی قبلا فک میکردم میخان زندگیم ا هم بپشاه ولی حالا میبینم که نه از دور ماجرارو نگا میکردن 

اره درسته

همسرتم همین حدوده؟؟اگه عاره ۷ سال پیش میکنه ۱۵ تا ۱۷ سالگیش که میشه گفت خلق ذاتی و بچگیشه درست نمیشه فقط میتونی خیلی واضح هروقت غر زد بگی به ما چه

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
 عزیزر جان میگم اعتماد ب نفس داره اونم چجور فک میکنم ی چیز دیگس مشکل بخدا همه بهم میگن چجور باه ...

بخودت نیار.بزارانقدحسودی کنه بترکه

البته میتونی ب نفع خودت استفاده کنی.مثلا واس خونه و خودت خریدکنی .پس اندازکنی.لوازم خونه شیک اینابخری

کاری جز تحمل ازت برنمیاد ببین وقتی میشینه کنارت این حرفارو میزنه بگو بس کن خوشم نمیاد اینهمه خاله ز ...

جدیدا اینکارو میکنم ولی ی برداشت دیگه میکنه

فقط حسادتش نیس همش از من بد میگه همش میره میشینه خونه مامانم از من بد میگه و شکایت از من میکنه چ خانواده خودشچ من چه خودمون دوتای چ جلو ی عالمه ادم اصن احتراممو نداره😔😢

مطمینی حست درسته؟ حساس نشدی؟ 

اره مطمئنم حتی چند بارم خوده شوهرم گفت به نظرت چرا اینطور شده و میگه شاید چون داره مادر بزرگ میشه احساس پیری میکنه و میخواد خودشو بیشتر نشون بده.اخه همشم با من افتاده تو رقابت انگار مسابقست هرکاری میکنم عین اونکارو میره انجام میده.حتی عکس پروفایلشم تا من عوض میکنم اونم سریع میره عوض میکنه  نمیدونم واقعا چرا اینطوری شده

گر نگهداره من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤🙏