2777
2789
عنوان

رژیم حذف شکر

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 44 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای منم دقیقا آخرین بار همینجوری رژیمم شکست خورد یادم نبود یهو مربا دیدم یه حس عجیبی بهم دست داد ( ق ...

اشکال نداره پیش میاد  هر وقت توی رژیم؛،  ناپرهیزی کردین دلسرد نشین و عذاب وجدان نگیرین . هر انسانی ممکنه یک بار وسوسه بشه . مهم این هست که بقیشو درست پیش برین 

قربون برم خدا رو یه بوم ودو هوا را🙂🙃🙃

یکی از اقوام نزدیکم رژیم قند و شکر گرفت و فقط خرما و عسل و قندهای طبیعی میخوره حتی کیک میپزه با خرما و عسل و میخوره وزنش کامل کم شد صورتش از تیرگی در اومد و کلا سبک زندگی سالمی داره الان دو ساله

اشکال نداره پیش میاد هر وقت توی رژیم؛، ناپرهیزی کردین دلسرد نشین و عذاب وجدان نگیرین . هر انسانی م ...

بقیشو دیگه ول کردم 🥲

ناپرهیزی کردم سرخ کردن که نمیخوردم هم خوردم ...

و جوش زدم 

معو

یه واحد میوه کمه. دکترا می گن. هرچقدر میوه بخوری. برای سلامتیت هزینه کردی. ضمن اینکه برای پوست ...

طبق کدوم منبع عزیزم؟

هیچ پزشکی نمیگه هر چقدر میتونی میوه بخور ، کلا هیچ چیزی رو نمیگن هر چقدر میتونی بخور

هر چیزی حد و اندازه داره و بیش از حدش میتونه مثل سم باشه برای بدن.

میوه درسته سرشاز از ویتامین و فیبره ، اما کربوهیدرات بالایی هم داره و باعث میشه گذر از حد مجازش به بدن و مخصوصا کبد آسیب بزنه.

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

اکثر عسلا اصل نیستن بهتره استفاده نشه من خرما روزی ۲تامجازبودم .این رژبم و داشتم

راضی بودید از رژیم؟ نتیجه داشت؟

قبل از اظهار نظر درمورد موضوعی ، از داشتن تجربه و سواد در اون موضوع اطمینان حاصل کنید.

عزیزم شما برنج و نان رو مثل قبل مصرف میکردید؟ یا اون روهم محدود تر کردید

بله هم برنج هم نان را سهمیه بندی مصرف میکنم 

از  ۱۲ قاشق برنج برای ناهار یا شام  یا ۳ کف دست نان برای هر وعده شروع کردم .هر ماه  دو قاشق  یا نصف کف دست نان  از هر وعده کم کردم  الان رسیده به ۸ قاشق برنج یا ۲ کف دست نان 

معمولا هم ناهار هم شام برنج میخورم ولی دقیقا با قاشق میکشم . نون هم در ابعاد  ده در ده سانتی متر  برش میزنم  هر کدوم یه کف دست هستن برای صبحانه و ميان وعده 

سرخ کردنی و فست فود هم محدود کردم ماهی یکی دوبار

دانه ی چیا هم هر روز  خیس میکنم میخورم 

قربون برم خدا رو یه بوم ودو هوا را🙂🙃🙃

برای چه کاری میخواید بگو تا راهنمایی کنم

برای رژیم منظورم هست

چون شنیدم حذف نان و برنج هم خیلی تاثیر داره

قبل از اظهار نظر درمورد موضوعی ، از داشتن تجربه و سواد در اون موضوع اطمینان حاصل کنید.