2777
2789
میشه طرز استفادشو بگینبرای کسی که شیمی درمانی میشه چطور؟

ببین جواب سوالتون نمیدونم ولی تو داروی شیمیایی نوره زرنیخ داره استفاده میشه واسه همینه شیمی درمانی موهات میریزه 

اول هفته ایی یکبار گردن به پایین کل بدن نوره میزنی حتی کف پات!

بعد کاملا خشک شد میشوری حدود ۵ یا ۶ دقیقه بعد میشه

بعد شستن کامل بدن با لیف 

حنا به کل بدن میزنی میشوری میای بیرون هفته ایی یکبار 

سم بدن از لای موهای بدن میکشه بیرون سلول سرطان پوک میکنه از بین میبره 

خیلیا برام شیرینی اوردن

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

میشه طرز استفادشو بگینبرای کسی که شیمی درمانی میشه چطور؟

کاش پیش پزشکهای تهرانی که درمانگر طب اسلامی هم هستن نسخه بگیرن براش، احتمالا در کنار داروهای خوردنی، نوره هم که دوست عزیز فرمودن تجویز بشه براشون دستور استفادش هم توضیح داده شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین جواب سوالتون نمیدونم ولی تو داروی شیمیایی نوره زرنیخ داره استفاده میشه واسه همینه شیمی درمانی م ...

سرطان روده داره 

قسمتی از روده رو برداشتن و ۶ جلسه باید سیمی بشه

دوجلسه رفته

تمام موهای سرش ریخته 

خیلی ناراحتم براش که دوباره بعد شیمی برنگرده

آخه بچه کوچیک داره

به اینش فکر نکن، فعلا از کنارش بودن لذت ببر. اونقده ادم دیدم درمان شده سرطانش. یکیش از فامیلامون

بستگی به خوش خیم و بدخیم بودن و میزان پیشرفتش داره و اینکه اگه عمل کنن توده از بدن خارج کنن شیمی درمانی ممکنه جواب بده اما بودن کسانیکه سالها بعد دوباره همون عضو یا جاهای دیگه بدنشون درگیر تومور شده

سرطان روده داره قسمتی از روده رو برداشتن و ۶ جلسه باید سیمی بشهدوجلسه رفتهتمام موهای سرش ریخته خیلی ...

بگو اینم امتحان کنه سرطان از خلط سودا میاد خلط سودا از ادرار دفع بشه سلول سرطان آب میشه بخوای نسخه سرطان کامل برات توضیح میدم

نتیجه داد که صد درصد میده 

التماس دعا برای امضام

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

حالشون خوب بشه حتماحنا چند دقیقه بمونه؟

۵ دقیقه نوره بعد شستن 

۵ دقیقه حنا 

راستی سیاهدانه وعسلم صبح بخوره برای نتیجه سریع تر عسل اصل

برای سرطان رحم چی

کل بدن بزنه 

زیر بغل برای سرطان سینه اس 

بیکنی برای سرطان رحم 

سوراخ مقعد بزنن برای روده خوبه 

دوستان وقتی میگم گردن به پایین یعنی کل بدددن

خلط سودا از بین بره دیگه سلول سرطان رشد نمیکنه