2777
2789

کتاب شش ماه پایانی رو بخون

یه سلسله پادشاهی داریم تو ایران که باید تو گینس ثبتش کنن.شاه اولش رو انگلیس از نگهبانی طویله آورد شاهش کرد بدون هیچ سواد و سابقه برای اینکه ایران تو مشتشون باشه آخرش هم فرار کرد.شاه دوم رو امریکا با کودتا شاه کرد و تا آخر دست بوس امریکا موند این دومی دو بار فرار کرده!!!ولیعهد ناکام آخری هم دست به دامن اسرائیل شده که شاهش کنن حتی به قیمت کشته شدن نصف ایرانیا و تخریب کل ایران.نکته جالبش اینه طرفداران اینا ادعای ایران دوستی و وطن پرستی دارن و به مخالفانشون میگن مزدور و جیره خور

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم ممکنه خوابت بیاد و من ندونم و سوال کنم حتی صبحم شد مشکلی نیست اگر کانال ایشون رو داشتین برام ب ...

نه عزیزم چه حرفیه هر سوالی داشتی بپرس کاری از دستم بربیاد انجام میدم باشه عزیزم کانال و برات میفرستم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

چه اسم جالبی داره میتونم بدونم چند صفحه‌ست و نویسنده‌ش کیه؟

بله مثل یک تقویم شش ماه قبل از ظهور و حوادثش رو شرح میده طبق روایات

نویسنده مجتبی الساده

یه سلسله پادشاهی داریم تو ایران که باید تو گینس ثبتش کنن.شاه اولش رو انگلیس از نگهبانی طویله آورد شاهش کرد بدون هیچ سواد و سابقه برای اینکه ایران تو مشتشون باشه آخرش هم فرار کرد.شاه دوم رو امریکا با کودتا شاه کرد و تا آخر دست بوس امریکا موند این دومی دو بار فرار کرده!!!ولیعهد ناکام آخری هم دست به دامن اسرائیل شده که شاهش کنن حتی به قیمت کشته شدن نصف ایرانیا و تخریب کل ایران.نکته جالبش اینه طرفداران اینا ادعای ایران دوستی و وطن پرستی دارن و به مخالفانشون میگن مزدور و جیره خور

❤️💟❤️💟

ostad_shojae

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بله مثل یک تقویم شش ماه قبل از ظهور و حوادثش رو شرح میده طبق روایاتنویسنده مجتبی الساده

فکر کنم همون چیزیه که دنبالشم 

کتاب صوتیشم موجوده؟ شهر دیگه‌م به میدون انقلاب دسترسی ندارم اینجام باید ببینم کتاب‌فروشیش کجاست 

فکر کنم همون چیزیه که دنبالشم کتاب صوتیشم موجوده؟ شهر دیگه‌م به میدون انقلاب دسترسی ندارم اینجام بای ...

کتاب قدیمیه ببین سایتی پیدا میکنی داشته باشن

حتما pdf هم هست

کتاب قدیمیه ببین سایتی پیدا میکنی داشته باشنحتما pdf هم هست

اپلیکیشن کتابراه رو باید تو گوشی جدید نصب کنم کتاب الکترونیکیش موجوده 

ممنونم از محبتت حتما باید مطالعه‌ش کنم💖

بزن به فارسی تو گوگل سایت منتظران منجی میاره برات گلم

حتما سر بزن مشاوره ریگانم همون اول صفحه زده داره

بزن به فارسی تو گوگل سایت منتظران منجی میاره برات گلمحتما سر بزن مشاوره ریگانم همون اول صفحه زده دار ...

ممنونم عزیزم دیدم گویا به همین آقای شجاعی هم مرتبط هست لطف کردین 🩷

ممنونم عزیزم دیدم گویا به همین آقای شجاعی هم مرتبط هست لطف کردین 🩷

خواهش میکنم 💗