2777
2789
عنوان

خجالت کشیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 33 پست
تف نکردی تو صورتش؟

از کلاس برمیگشتم نگو با ماشین دنبالم کرده رسیدم جلو درخونه شماره رو انداخت و رفت گفت به من زنگ بزن منم اونقدر ترسیده بودم نفهمیدم چجور رفتم خونه

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش تایپکت و نمیدیدم ی خاطره ی💩یادم اومد

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
از کلاس برمیگشتم نگو با ماشین دنبالم کرده رسیدم جلو درخونه شماره رو انداخت و رفت گفت به من زنگ بزن م ...

خاک عالم تو سرش

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

معذرت میخوام

خواهش میکنم ، نیاز به معذرت خواهی نبود🌹🌹

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

لندکروزش چه رنگی بود؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

من و مامانم تو کوچه مون بودیم داشتیم میرفتیم سمت خونه،  منم نوجوون بودم با ی صورت پر جوش حجابم کامل با چادر بعد ی پیرمرد نجس ی جوری نگاهم میکرد که قشنگ معلوم بود چی تو ذهن کثیفشه چندبارم کارگرای ساختمونهای کناری این 💩 رفتاری رو کردن اگه میتونستن و مجازات نداشت که مطمئنم شرف و آبرو تا الان برام نمیموند🤦‍♀️ نمیدونم خدا چرا بعضی از مردا رو ذتا شکل خوک آفرید