2777

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همش میگه خسته شدم بریم تموم شه طلاق بگیری منو نمیخاد میگم فردا برم درخواست بدم تمومش کنم وقتی دوسم ن ...

فردا برو درخاست مهریتو بده.اگه خسته شده خودش بره درخواست طلاق بده.بگو من خسته نشدم شما خسته شدی بفرما برو درخواست طلاق بده

یعنی همه همینو میگن هیچی به نام خودش نداره هر چی داره به نام مامانشه

بازم یه اهرم فشار میشه روش. شاید نبخشی بهتر باشه

خودت البته صلاح خودتو بهتر میدونی

فقط تا حق طلاق و کارای طلاقو نکردی مهریه رو نبخش خواستی ببخشی مشروط به طلاق ببخشش که نتونه بزنه زیرش. بهتره یه وکیل کاربلد داشته باشی

و یه مورد دیگه تا طلاق خونتو ترک نکن

چون در صورت ترک خونه اون دیگه راحت بدون هیچ مهریه و نفقه‌ای طلاق میگیره

فردا برو درخاست مهریتو بده.اگه خسته شده خودش بره درخواست طلاق بده.بگو من خسته نشدم شما خسته شدی بفرم ...

فردا پس برم درخواست مهریه بدم

اینتوری بگم که می‌دونم بدتر می‌کنه ببینه طلاق نمیخام هر دم بگه برو از خونم بیرون  قبلنا می‌گفت دید منم جونم به لبم رسیده میخام طلاق بگیرم هیچی نمیگفت

کاش زنها حقشون رو بگیرن حق طلاق حق طبیعی زنه

خود نردا دارن هر وقت عشقشون بکشه راحت بدون هیچ دلیلی میتونن برن زنشون رو طلاق بدن بعد زن بگه حق طلاق میخوام بهشون بر میخوره همه جور حق و حقوق رو دارن زنها بخاطر مهریه کل حق و حقوقشون ازشون سلب شده  مردا طلبکارم هستن میگن ببخش مهریه ات رو من لطف کنم طلاقت بدم

یا موقع خواستگاری میخوان کل حق و حقوق رو داشته باشن مهریه هم ندن کلا مهریه برداشته بشه.

پریشانم، چه میخواهی تو از جانم؟! مرا بی آنکه خود خواهم اسیر زندگی کردی، خداوندا... اگر روزی ز عرش خود به زیر آیی، لباس فقر پوشی و غرورت را برای تکه نانی به زیر پای نامردان بی اندازی و شب آهسته و خسته، تهی دست و زبان بسته به سوی خانه باز آیی، زمین و آسمان را کفر میگویی... نمیگویی؟! خداوندا... اگر در روز گرماخیز تابستان، تنت بر سایه دیوار بگشایی، لبت بر کاسه مسی قیر اندود بگذاری و قدری آن طرفتر... عمارتهای مرمرین بینی و اعصابت برای سکهای اینسو و آنسو در روان باشد زمین و آسمان را کفر میگویی... نمیگویی؟! خداوندا.... اگر روزی بشر گردی ز حال بندگانت با خبر گردی، پشیمان میشوی از قصه خلقت، از این بودن، از این بدعت، *خداوندا تو مسئولی* خداوندا.... تو میدانی که انسان بودن و ماندن، در این دنیا چه دشوار است، چه رنجی میکشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است.

اسی خرجی و نفقه میده؟

بزار خودش اقدام کنه نه شما

پریشانم، چه میخواهی تو از جانم؟! مرا بی آنکه خود خواهم اسیر زندگی کردی، خداوندا... اگر روزی ز عرش خود به زیر آیی، لباس فقر پوشی و غرورت را برای تکه نانی به زیر پای نامردان بی اندازی و شب آهسته و خسته، تهی دست و زبان بسته به سوی خانه باز آیی، زمین و آسمان را کفر میگویی... نمیگویی؟! خداوندا... اگر در روز گرماخیز تابستان، تنت بر سایه دیوار بگشایی، لبت بر کاسه مسی قیر اندود بگذاری و قدری آن طرفتر... عمارتهای مرمرین بینی و اعصابت برای سکهای اینسو و آنسو در روان باشد زمین و آسمان را کفر میگویی... نمیگویی؟! خداوندا.... اگر روزی بشر گردی ز حال بندگانت با خبر گردی، پشیمان میشوی از قصه خلقت، از این بودن، از این بدعت، *خداوندا تو مسئولی* خداوندا.... تو میدانی که انسان بودن و ماندن، در این دنیا چه دشوار است، چه رنجی میکشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است.

اسی خرجی و نفقه میده؟بزار خودش اقدام کنه نه شما

نمی‌دونم دیگه بار ۶میرم خونه بابام میاد دنبالم الان میگه نمیخامت دوست ندارم خسته شدم ازت بیا برو طلاقت و بگیر  منم میخام برم دیگه . خرجی خونه رو میده ولی واسه لباس نمیده 

اول برم درخواست مهریه بزنم بعدش چیکار کنم

مهریه درخواست بدم پس؟ بعدش بشینم خونه؟

اره .اگه رفتی که برات عدم تمکین میزنه .اگرم بیرونت کرد حتما همونجا زنگ‌بزن پلیس بیاد صورت جلسه کنه.چون میتونه تو دادگاه به دروغ بگه زنم خونه رو ترک کرده