2777
2789

من کینه ای هستم فراتر از تصورت . ولی اصلا دربارش فکر نمی کنم خودخوری نمی کنم که خودمو عذاب بدم . کینه یکی به دلم بیفته تموم میشه تا ابد . غیرممکنه دوباره باهاش خوب بشم

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من کینه ای هستم فراتر از تصورت . ولی اصلا دربارش فکر نمی کنم خودخوری نمی کنم که خودمو عذاب بدم . کین ...

منم مثل تو ام دیگه دلم صاف نمیشه ولی خیلی حرف روی دلمه دلم میخواد با اون آدم دعوا کنم

لطفا توی کانال تلگرامم عضو شین بهتون خوش میگذره، خیلی کمه عضواش😭  tweeter_farsi00

بهش فکر نکن چون کینه اول صاحب کینه رو داغون میکنه و روح و ذهنش و هم چنین کیفیت زندگیش رو تحت تاثی می ...

دقیقا همینطوره، اعصابم خیلی خورده

لطفا توی کانال تلگرامم عضو شین بهتون خوش میگذره، خیلی کمه عضواش😭  tweeter_farsi00

دقیقا همینطوره، اعصابم خیلی خورده

به خاطر آرامش خودت بهش فکر نکن حتی اگه نمیبخشیش 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

منم کینه چندتا از خواهرهای شوهرم اونقد تو دلمه که ارزو دارم خواریشون رو ببینم کینه خودشوهرمم از دلم نمیره اصلا هرشب تو فکر و ذهنم دعوا دارم باهاششون 

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست

متاسفانه منم چند نفر تو زندگیم هستن که هیچ جوره نمیتونم ببخشم 

یه مرد وقتی پولدار میشه فکر میکنه به زنان زیادی احتیاج داره ولی یه زن وقتی پولدار میشه فکر میکنه به هیچ مردی احتیاج نداره 💪درود بر زنان قدرتمند

من کینه ای هستم فراتر از تصورت . ولی اصلا دربارش فکر نمی کنم خودخوری نمی کنم که خودمو عذاب بدم . کین ...

پس با اون آدم چیکار میکنی؟

فقط یکیشو تعریف کن نظر بدم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .