2777
2789
عزیزم من از بوشهر سفارش دادم ب شمال و سالم بهم رسید ..باماشین یخچالدار فرستادن چاپار....و مامور چاپا ...

من تا حالا اسم چاپار رو نشنیدم چقدر طول کشید دستشون برسه فکر کنم اینجور شرکت های ناشناخته خیلی زمان میبره تا مرسوله رو ببرن چون نمیصرفه فک کن شما از جنوب میفرستی شمال بخاطر یه نفر که بلند نمیشن برن باید کلی مرسوله جمع بشه تازه ببین چند استان و شهر داریم یکی این ور میفرسته یکی اون ور

اگ طرف باچاپار بفرسته ماشین های باری دارن ک سیستم سرمایشی دارن یاهمون حالت یخچالدار میگن ازاونا دارن برا مواد فاسد شدنی ...خیالت راحت اگ باچاپار بفرسته

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا حالا اسم چاپار رو نشنیدم چقدر طول کشید دستشون برسه فکر کنم اینجور شرکت های ناشناخته خیلی زمان ...

عزیزم میارن ..من ومادرم  سفارش دادیم خرما تازه ازاون زردا دوروزه دستمون رسید سالم سالم...نمیدونم غیراز ما کس دیگه هم بود یانه

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

عزیزم میارن ..من ومادرم سفارش دادیم خرما تازه ازاون زردا دوروزه دستمون رسید سالم سالم...نمیدونم غیر ...

از بوشهر تا شمال دو روزه آوردن؟ مطمئنی؟ اگه میگفتی ۱۰ روز ۲۰ روز قابل قبول بود اجازه بده اینو قبول نکنم چون من سرچ کردم نماینده چاپار تو شهر ما فقط یه نماینده داره ولی تیباکس که حالا میگیم دیر میفرسته ۲۰ تا نمایندگی داره شهر ما چطوریه !!!‌

پیام دادم ازشون پرسیدم حالا منتظرم جواب بده

کجاس طرف...منم شکلات انبه دیدم از پیج چابهار میخوام سفارش بدم ...اینستا آدمو مادر خرج میکنه 🤣

از بوشهر تا شمال دو روزه آوردن؟ مطمئنی؟ اگه میگفتی ۱۰ روز ۲۰ روز قابل قبول بود اجازه بده اینو قبول ن ...

بابا چ دلیل داره بخوام دروغ بگم دلیل نداره چیزی ک شماازش اطلاع ندارید بخواید دیگران و متهم ب ندانستن و دروغ کنی ک عزیزم...ن من شمارو میشناسم ن شما منو ..اووو ۲۰ روز چخبره از کربلا حرز سفارش دادم ۷روزه رسید توایران خودمون ۲۰ روزه بیاد....اگ پیج خرمافروش رو خواستی بگو بدم ک از خودم رفع اتهام کنم😂😂😂😂😂

اونجا چون لب مرزن احتمالا باید مناسب تر بدن

ی پیج هست آره نسبتن گرون...بعد همه نوع چای داره کاپوچینوهای اصل داره ترشی انبه قرص قهوه همه چیز خفن ولی گرون

بابا چ دلیل داره بخوام دروغ بگم دلیل نداره چیزی ک شماازش اطلاع ندارید بخواید دیگران و متهم ب ندانستن ...

نمیگم دروغ میگی ولی شاید اشتباه میکنی پست پیشتاز سریعترین راه ارسال تو ایرانه از جنوب تا شمال دو روز نمیتونه ببره ! این یه شرکت کوچیک چطوری میبره اصلا چطوری میصرفه براش حتما اون موقه هزینه ی ارسالش زیاده دیگه ؟؟؟؟‌

اونجا چون لب مرزن احتمالا باید مناسب تر بدن

شکلات فقط برند شونیز بخر من شکلات های برند خارجی هم خوردم مخصوصا مال کشور ترکیه ولی شونیز خیلی کیفیت بهتری داشت خود شونیز به آلمان هم صادر میشه