2777
2789
عنوان

عشق ابدی

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 25 پست
به نظر منم خیلی زشته همشون زشتن خداییی

از حق نگذریم دیگه زشت هم نیستن!

نگار هم بنظرم جذابه ،جاذبه داره برا همین انقد جذبش میشن

چنلِ تلگرامم https://t.me/+5OR5eiMxLY0yMjg0🌸هر چیزی که درونِ توست زیباست، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"

خب کاری نداره عزیزم برای فصل های دیگه شما کاندید شو و بزو شرکت کن به پول و شهرت برس 

عزیزم من طرفدار این شرکت کننده ها نیستم ولی باید این رو در نظر بگیری که شرکت تو این جور برنامه ها یا همون بلاگری کار آسونی نیست باید گوشاتو رو روی همه انتقاد ها ببندی 

ما خودمون وقتی یه نفر حتی یه توهین می کنه کلی ناراحت می شیم بعد فرض کن یه میلون تا چند میلیون نفر کلی کامنت فحش و قضاوت بزارن 

نگار اولش کلی قضاوت شد همه می گفتند پیکمی مسخرش می کردند الان محبوب شده یا طناز و در نظر بگیر اولش خوب بود الان همه دارند فحش می دند بهش 

یعنی می دونی میگم این جنبه رو می بینی از اون طرف هم ببین 

پژمان به مامان نگار بد و بیراه گفته تو باشی حاضری بری تو کاری که به مامانت فحش ناموسی بدند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از حق نگذریم دیگه زشت هم نیستن!نگار هم بنظرم جذابه ،جاذبه داره برا همین انقد جذبش میشن

انصافن خیلی زشتن 

واقعن اون الهه شبیه پسراست 

طناز ک وحشتناکه دیگه از زشتی گذشته 

زهرا ک دیگه نگم بهتره 

واقعن زیبایی ندارن واسه این برنامه و این محتوا 

پسرا هم ک از دخترا بد تر 

از حق نگذریم دیگه زشت هم نیستن!نگار هم بنظرم جذابه ،جاذبه داره برا همین انقد جذبش میشن

زشت نیستن ولی قیافشون معمولیه 

من هرگز کسی را از زندگی‌ ام حذف نکردم !همه آنها در حادثه اعتماد مُردند ... https://daigo.ir/secret/81836961840

خب کاری نداره عزیزم برای فصل های دیگه شما کاندید شو و بزو شرکت کن به پول و شهرت برس عزیزم من طرفدار ...

متوجه هستم چی میگی اولا من هیچوقت حاضر نمیشم تو چنین برنامه ای شرکت کنم دوما اخه اصلا شرایط شرکت کردنشو ندارم که همه اونا از اولش تو ترکیه بودن 

رفتن به کشور دیگه هم به همین راحتیا نیست 

در کل منظورم اینه چرا مردم انقدر بزرگشون میکنن و بهشون بها میدن 

در حالی که همشون ادمای معمولین 

همشون بزینس میکنن اونجا بعد میگن ما مدلیم🤣🤣🤣🤣🤣

اصن ی سرچ بکنه ببینه مدل چ استانداردایی داره نه با کمر کلفت و رونای چاقش و اون غبغبش میگه من مدلم و فلانم 

فقط دانیال😂😂😂

متوجه هستم چی میگی اولا من هیچوقت حاضر نمیشم تو چنین برنامه ای شرکت کنم دوما اخه اصلا شرایط شرکت کرد ...

خب متاسفانه شو و بعضی مردم بیش از حد بزرگش کردند در اصل زیادم مهم نیستند بعد یه مدت فراموش می شن