2777
2789
عنوان

چرا ازدواج بعضیا گره میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 20 پست

بلاخره نوبت توام میشه جوری که خودت حیرت میکنی توکل توکل توکل فقط همین توکللللل کن به خدا  بهترینا پیش میاد برات اینو یه زخم خورده میگه بهت من مثل تو انقدددددصبر کردممممم اخرشم یه ادم ناتو اومد تو زندگیم یک سال نامزد بودیم یعنی گفتم خدایااا جواب صبرای من این بوددددواقعا فک کن بعداونهمه صبریه نامزدی بهم خورده ام بهش اضافه شدداغون شدم ولی خدا دری بازکرد برام که انگار جواب همه سختیای زندگیم بود به خاطره اینه میگم صبرررروتوکل کن من این کاربریم برای همون روزایی که نامزدیم بهم خورده بود حتی امضامم نگاه کنی مال اون موقعس اون زمان من جای تو بودم یکی مثل من برام پیام گذاشت صبرکن خداجواب دلشکسته رو به خوبی میده باورنکردم گفتم دلش خوشه ولی الان میفهمم چی میگف الانم من به تومیگم توکل کن به خدا و صبرکن 

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلاخره نوبت توام میشه جوری که خودت حیرت میکنی توکل توکل توکل فقط همین توکللللل کن به خدا بهترینا پی ...

بعدش چی شد عزیزم توضیح میدی مجدد ازدواج کردی

من ۷ ساله صبر کردم توکل کردم ولی خستم دیگه

بعدش چی شد عزیزم توضیح میدی مجدد ازدواج کردیمن ۷ ساله صبر کردم توکل کردم ولی خستم دیگه

اره قشنگم بعداون اتفاق من کلا امیدمو ازدست دادم شدم یه ادم افسرده جوری که میرفتم توحیاط میشستم گریه میکردم که کسی صدامو نشنوه یه روز ماه رمضون بود نشسته بودم حیاط گریه میکردم یهودیدم یکی زد روشونم بابام بود گف ۲ساعته بالاسرتم صدات میکنم نمیشنوی واقعا گذشت ۵ماه بعداین اتفاق به طرز معجزه اسایی شوهرم اومد خواستگاری که هفت پشت غریبه بود و کاملا من نقطه مقابل اون چیزی بودم که اون برای زندگیش میخواست همسرم کاملاااا امروزی داف پسند تاحدودی ازچادری فراری قرارتوخونه اصلا قبول نداشته خانواده کاملااا امروزی که الان مامان وخواهرشو ببینی خیلی داف طورن ولی شماره گرفتن البته به واسطه کسی مامانش زنگ زد گف عکس دختربابام گف ن گفتن بیرون کافی شاپ همو ببینن بابام گف ن بیاید خونه اومدن جلسه اول شوهرم عاشقم شد توهمون اتاق بدونه اینکه باخانوادش مشورت کنه گف فک کن زودترجوابمو بده 😑😑😑حالامن چادری خانوادم مذهبی ننم چادری مادرشم ۲روز بعدزنگید گفتیم جلسه بعد بمونه بعدمحرم صفر فک کن یه وقفه ۲ماهه افتاداین وسط من گفتم دیگه کی منو یادشه اووووووانفد دخترریخته توکوچه خیابون که اصلا منو یادش میره ولی بعدها خودش گف کل اون دوماه دربدر دنبال یه ردی ازمن بوده تو اینستا واینور اونور تا باهام حرف بزنه فک کن بابام گف دوره اشنایی ن یه سره عقد گفتن باشه وخیلی شرطای دیگه الانم یه پسر دوساله دارم به خاطراینه میگم صبر صبر صبر توکل توکل توکل تازه تو فقط میگی ازدواجت جورنمیشع من علاوه برازدواج سختیایی خونه بابام کشیدم که به سنگ بگی اب میشه فک تادم درنمیتونستم برم بادوستام حق نداشتم توخونه تلفنی بحرفم حق نداشتم تلفن خونه رو جواب بدم ایفون خونه ام همینطورخیلی دوران بدی بود میرفتیم بیرون مثلا بابام برای داداشام غذا میگرف کامل برای من بلاخره باید بایکی تقسیم میشد دخترحق نداشت انگار یه جورایی انگاربه جرم دختربودن داشتم زره زره میمیردم خداییم فقط شوهرم مرد بود پای شرطای مسخره بابام وایسادهرپسردیگه ای بود قبول نمیکرد میگف تاعقد حق ندارید حرف بزنیدولی میگم خدایه جایی جواب سختیامو داد به خاطراینه میگم توکل بایدکرد به خدا

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

اره قشنگم بعداون اتفاق من کلا امیدمو ازدست دادم شدم یه ادم افسرده جوری که میرفتم توحیاط میشستم گریه ...

چقد قشنگ بود داستانت خیلی خوشحال شدم برات انشاله خوشبخت بمونی عزیزم

میشه بگی تو اون مدت که نامزدیت بهم خورد چکارایی کردی که خدا جوابتو داد 

اخه منم نامزدیم بهم خورد ولی ۷ سال الان گذشته هیچی نشد همین نشدن داره عذابم میده و اینکه انقد دیر شد حس خیلی بدیه خودت میدونی دیگه 

نمیدونم چرا هرر چی میخوام هرر چی صداش میزنم بی فایدس بعد من ۲۹ سالمه واقعا نمیخوام تو سن بالا تازه ازدواج کنم همین الانشم کلی دلمرده شدم بعد اینهمه داستان که داشتم انقدم بهم گفتن طلسم داری دعا داری یجورایی باورم شده چون واقعا درهم پیچیده شده همش دارم درجا میزنم تو زمینه عاطفی … 

بهم میگی چیکارا کردی که انقد خدا برات معجزه کرد