2777
2789

من پفیلا درستیدم دادم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بسته قند 

شکلات پر کن داخلش 

نبات 

چندتا گلسر اگ بچه داره 

چندتا دونه شیرینی 

دو بسته بیسکویت 

یه بسته دستمال مرطوب 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یادم رفت بگم که بچشون فوت شده. شیرینی جات نمی تونم بدم فکر کنم.

اگر بعد چهلمه ..خوراکی نبر یه شالی روسری چیزی هدیه بزار

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
همون چیزی که تو خونه دارید بذارید چقدر هم کار قشنگی هست من شده اش برای همسایه بردم چهار دونه سیب یا ...

منم خیلی دوست دارم این رسم رو 

یکی از اقوام نزدیک نه تنها توی ظرفمون چیزی نمیذاشت 

بلکه ظرف رو هم میشکست 

یادم رفت بگم که بچشون فوت شده. شیرینی جات نمی تونم بدم فکر کنم.

گردو پرکن داخلش بادوم 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

همون چیزی که تو خونه دارید بذارید چقدر هم کار قشنگی هست من شده اش برای همسایه بردم چهار دونه سیب یا ...

من هم با همسایمون کلا همینم میدونی همین کارها روحیه میده به آدم

همسایمون خیلی خوبه💞