2777
2789
عنوان

نامزدم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 32 پست
نه گلم قراره باز بیان خاستگاری زنگ زدن هفته دیگه میخان بیان باز واقعا علاقمون دو طرفست همین عجیبه که ...

خب خداروشکر میخوادت 

والا برای منم عجیبه

یه چیزی بگم؟

شاید خوشش از خانواده اش نمیاد میخواد ازدواج کنه قطع رابطه کنه باهاشون 

نمی دونم. چون مردا همشون دوست دارن خانوماشون از همون اول رابطه گرمی با خانوادمون داشته باشه. بعد اصل ...

میدونی این چطوره همیشه میگه نمیخام چیزی به دل بگیری خانوادم همچین ادمایی نیستن که بخان اذیتت کنن مثلا وقتی میگم خواهرت چرا این کارو کرد میگه عزیزم اشکال نداره به دل نگیر اگر بدونه واقعا تقصیر اونه میره باهاش حرف میزنه جوری که اون از دست من دلخور نشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب خداروشکر میخوادت والا برای منم عجیبهیه چیزی بگم؟شاید خوشش از خانواده اش نمیاد میخواد ازدواج کنه ق ...

فداتشم❣️خانوادشو خو خیلی دوست داره اونا هم خیلی منو میخام ینی اگر بحثی بینمون پیش بیاد طرفدار منن نه اون میگن دختره دل نازک تره ..چون جو شهرمون همینه که دختر تا وقتی نامزد باشه یا قبل نامزدی نباید زیاد هی بره خونه خانواده شوهرش یا باهاشون بیرون بره بالاخره یه جایی این حرفو به طعنه میگن اینم برا همین میگه وگرنه خودش پیشنهاد میده میگه چندین بار بهم گفتن بریم باهم بگردیم الان دیدم شرایط هست بیا بریم ولی زیاد نمونیم که برات بد نشه خانوادت گیر ندن